Adrijana Čečik
Instagram/printscreen
Adrijana Čečik

Instagram/printscreen

Adrijana Čečik, Foto: Instagram/printscreen

Poznata glumica filmova za odrasle srpskog porekla Adrijana Čečik i ove godine našla se među nagrađenima u ovoj oblasti filmske industrije za ostvarenja u 2019. godini.

Dodela po*no Oskara u izboru časopisa "AVN" održana je sinoć po 37. put u Las Vegasu, a Adrijana ubedljivo nije imala konkurenciju u kategoriji "najbolja oral scena", te je osvojila 17. statuu za doprinos filmovima za odrasle.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Adriana Chechik (@bratnasty69) on Jan 15, 2020 at 2:26pm PST

Prošle godine Adrijana je bila nominovana u čak 9 kategorija, a neke od njih su - najbolja glumica, najbolja scena analnog se*sa, najbolja scena duple penetracije, najbolja scena grupnog se*sa, najbolja "trojka" scena (dve devojke i muškarac), najbolja virtuelna se*s scena, ženski izvođač godine... Ipak, kući tada nije ponela nijedan Oskar.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Adriana Chechik (@bratnasty69) on Jan 23, 2020 at 2:33pm PST

Adrijana je imala teško detinjstvo, obzirom da su je biološki roditelji napustili i da je odrastala u hraniteljskoj porodici. Još u ranoj mladosti odlučila je da napusti školu i da se zaposli kao striptizeta.

Pre ulaska u po*no industriju tvrdi da je spavala samo s jednim muškarcem, a čim je snimila prvi film, postala je zvezda.

Glumica je pozirala i za razne naslovnice, među kojima je i ona za magazin "Kosmopolitan", a ponosno ističe i svoje srpsko poreklo.

"Sebe vidim kao Srpkinju, Ruskinju i Britanku" - izjavila je jednom prilikom Adrijana.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Adriana Chechik (@bratnasty69) on Jan 11, 2020 at 5:46pm PST