Talija
Screenshot
Talija

Screenshot

Talija, Foto: Screenshot

Talija, koja je rođena kao Arijanda Miranda, proslavila se van granica svoje zemlje serijama "Marimar" i "Rosalinda", koje su se pre nešto više od 17 godina emitovale na srpskim televizijama.

Meksička lepotica danas ima 45 godina, a mnogi je pamte po čuvenoj sapunici koja je jedno vreme bila najgledanija u Srbiji.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Thalia (@thalia) on Nov 27, 2019 at 11:06am PST

Sem glumačke, Talija je izgradila i pevačku karijeru, a danas nastupa širom sveta i bavi se kreiranjem odeće, a glumu je  zapostavila.

Od 2000. godine je u braku sa nekadašnjim mužem Maraje Keri, Tomijem Motolom, čuvenim muzičkim mogulom, koji je od nje stariji 22 godine.

Talia

Epa/NINA PROMMER

Talia, Foto: Epa/NINA PROMMER

Par ima dvoje dece, Sabrinu i Metjua, i jedan je od retkih primera parova kojima velika popularnost nije narušila sreću.

I te kako je aktivna na društvenim mrežama, a evidentno je da se nije mnogo promenila i da ju je lepota krasila ceo život.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by TM (@tommymottola) on Sep 3, 2019 at 4:21pm PDT

 

Talijin život obeležile su i pojedine negativne stvari, poput kidnapovanja njenih sestara Laure i Ernestine u septembru 2002. godine. Zapata je oslobođena 18. dana nakon otmice, dok je Ernestina bila na slobodi 36. dana od kidnapovanja.

Glumici je pre 11 godina dijagnostikovana podmukla, lajmska bolest.

- Znojila bih se kao nikad ranije, sve me je bolelo, kosa je počela da mi opada... - govorila je Talija jednom prilikom, dok je posve izvesnog vremena uspela da se vrati uobičajenim životnim aktivnostima.

Talia

Epa/NINA PROMMER

Talia, Foto: Epa/NINA PROMMER