ONA JE DRUGA ŽENA! Srbija je 90-ih ludela za fatalnom Nikitom! Bila je prava bomba, a danas je niko ne bi prepoznao!

Sasvim smo sigurni da se i dan danas sećata fatalne Nikite iz istoimene serije, koja je krajem 90-ih bila jedna od najpopularnijih u svetu, ali i u Srbiji.

Peta Vilson
Peta Vilson, Foto: Shutterstock

Ova serija snimljena je prema istoimenom francuskom filmu režisera Luka Besona, a kroz pet sezona i 96 epizoda imali smo prilike da se saživimo sa dva glavna lika - prelepom i opasnom ubicom Nikitom i njenim trenerom Majklom koji rade u strogoj tajnoj organizaciji Odsek 1.

VERILA SE 6 MESECI NAKON NJEGOVE SMRTI Ubio se pre 2 godine, a njegova žena je tvrdila da ga neće preboleti! Zbog onoga što je sada uradila, razapeta je na stub srama

 

Fatalnu Nikitu tumačila je australijska glumica Peta Vilson, a ova uloga donela joj je planetarni uspeh i slavu. No, danas 18 godina posle kraja serije, ova dama gotovo da ne liči na sebe!

Svet je osvojila izvajanom figurom, ali i specifičnom lepotom, platinastom kosom i ledeno plavim očima, ali joj sve ovo ipak nije pomoglo da se upiše na holivudsku A listu.

POLICIJA JAVILA Poznati roker pronađen mrtav u svom stanu!

Peta Vilson
Peta Vilson, Foto: Shutterstock

Ipak, ona je nastavila da snima brojne filmove, iako ne blokbastere, ali je digla ruke od glume 2015. godine.

Trenutno se aktivno bavi dizajnom, a pre nekoliko godina pokrenula je i svoj brend donjeg veša. Tek ponekad snimi poneki dokumentarac ili se pojavi u televizijskim emisijama, a vrlo je posvećena i odgajanju svog sina Marloua, koga je dobila u braku sa scenaristom Demijenom Harisom, prenosi "Žena".

ZNA SE I POL BEBE! Rijana trudna?! Slučajno se izlanula pred novinarima!

No, zanimljivo je da je ova 48-godišnja dama, koja je nekada lomila srca zavodnicima poput Rasela Kroa i Mika Džegera, danas gotovo neprepoznatljiva - nabacila je nekoliko kilograma, ali i odustala od imidža fatalne žene.

SLUČAJNO SE OBESILA?! Ubila se poznata tinejdžerka, imala je samo 16 godina! 

Peta Vilson
Peta Vilson, Foto: Shutterstock

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Vuk Mob o pokušaju samoubistva i vršnjačkog nasilja u školama!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi