Nilov manastir
printscreen
Nilov manastir

printscreen

Nilov manastir, Foto: printscreen

TV kanal Ruske pravoslavne crkve traži takmičare za rijaliti šou koji će se od novembra snimati u manastiru Nilov na Ostrovu.

"Evo, samo ste vi i Bog i ostali takmičari", pretpostavljamo.

TV kanal povezan s Ruskom pravoslavnom crkvom objavljuje poziv za prijavu za rijaliti šou s duhovnim zaokretom: mesto dešavanja je ostrvski manastir na jezeru, na pola puta između Moskve i Sankt Peterburga.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Pronađite sebe i naučite o svetu manastirskog života", kaže se u onlajn video reklami, u kojoj se traže "volonteri" za emisiju na ostrvu Ostrov.

"Opisujući okruženje kao "jedan od najlepših manastira u Rusiji", dok smirujuća muzika svira preko snimaka kamenja u vodi, crkava sa zlatnim kupolama i mladolikog bradatog monaha koji peče hleb, reklama poziva potencijalne učesnike da provedu mesec dana "vežbanja poslušnosti", u manastiru Nilov na jezeru Seliger.

Doktorka isprebijala poznatu pevačicu! Pacijentkinja došla da koriguje usne, a onda joj od udaraca šikljala krv!

AUTOR: Mirror/J.I. DATUM I VREME: 25.10.2019. 15:52 Katastrofa! Valentina, Foto: printscreen Ruska pevačica i glumica tvrdi da ju je napao kozmetički hirurg za vreme operacije korekcije usana. Valentina Sidorova objavila je video putem interneta na kojem se vidi njeno krvavo lice, za koje kaže da ju je napala dr Olesja Sokolan.

 

"Pronađite odgovore na pitanja koja vas dugo muče", navodi se.

"Prvi put na televiziji: rijaliti šou na udaljenosti od sveta", najavljuje oglas upućen potencijalnim učesnicima koji se pozivaju da pošalju prijave – video snimke, molim vas - opisujući sebe i objašnjavajući zašto žele provoditi vreme u manastiru.

 

Neki ugledni ruski zvaničnici i javne ličnosti, uključujući poglavara crkve, patrijarha Kirila, često su kritikovali Sjedinjene Države i evropske zemlje tvrdeći da Rusija mora sačuvati svoju omladinu od onoga što nazivaju korozivnim i pogrešnim zapadnjačkim vrednostima.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Istovremeno, mnoge karakteristike ruske državne televizije ukorenjene su u Sjedinjenim Državama i drugim zapadnim zemljama, uključujući emisije igara, dijaloške emisije, sitkome i rijaliti programe - od kojih su neki bili vrlo popularni.

Čini se da se koncept rijaliti emisije u manastiru uklapa u nekoliko trendova koji su isprepleteni s postsovjetskim preporodom Ruske pravoslavne crkve koju podržava država, uključujući Putinovo prikazivanje crkve kao vodeće moralne sile za građane, kao i nastojanja same crkve da se obraća mladim Rusima.

BONUS VIDEO:

Voditeljka Jovana Jeremić otvorila vrata stana, a onda je svekrva otkrila sve pikanterije!