Adel
Printscreen
Adel

Printscreen

Foto: Printscreen

Pevačica raskošnog vokala pozirala je ispred svog TV-a, a njeni pratioci još jednom su bili zapanjeni njenim izgledom: osim što je drastično smršala, Adel se fotografisala bez šminke i neisfenirana.

Dok je do sada uglavnom nosila ispravljenu kosu, Adel je pokazala da joj i lokne odlično stoje. Ona je ovom prilikom odala počast svojoj slavnoj koleginici – Bijonse – koja je nedavno izdala novi album.

Adel

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

- Hvala ti kraljice što nas uvek činiš voljenim kroz svoju umetnost - napisala je Adel.

Dosta se govorilo o Adelinoj neverovatnoj transformaciji.

Ona je prvi put pokazala javnosti svoju novu figuru još u decembru, ali tek na njen rođendan u maju svet je mogao da vidi koliko je smršala. Adel se tada slikala ispred svog doma u Los Anđelesu, u crnoj elegantnoj haljini i potpeticama.

Adel

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Adel se “prepolovila” uz redovno vežbanje i “sirtfud” dijetu. Izgubila skoro 50 kilograma.

Dijeta se tako zove jer se jede uglavnom voće i povrće bogate jedinjenjem sirtuins, koje „pokreće gene koji ubrzavaju sagorevanje masti“ i sastoji se iz dve faze koje se ponavljaju. Prva faza uključuje tri dana unosa 1.000 kalorija, a zatim četiri dana na 1.500 kalorija uz puno sokova od ceđenog zelenog voća i povrća. Druga faza traje četrnaest dana i uključuje tri glavna obroka uz, takođe, puno zelenih sokova.

Adelina transformacija započela je nakon njenog razvoda od Sajmona Koneckog u aprilu 2019. godine. Pevačica nikad nije govorila o tome za medije, ali su fanovi primetili da je nakon tog turbulentnog perioda “procvetala”.

Na poslednjoj fotografiji jasno se vidi da Adel zrači samopozdanjem.

Pročitajte i: