Mendi Mur
EPA/ADAM S DAVIS
Mendi Mur

EPA/ETIENNE LAURENT

Mendi Mur, Foto: EPA/ETIENNE LAURENT

Američka pevačica i glumica Mendi Mur (35) svoj poslednji singl 'I Could Break Your Heart Any Day of the Week' objavila je pre deset godina, a sada se ponovno odlučila vratiti na muzičku scenu.

Nedavno je zablistala u haljini u kombinaciji ružičaste i crvene boje na 71. Emiju, najvažnijoj nagradi kada je u pitanju televizijski sadržaj.

PROČITAJTE I:

 

Mendi je na crvenom tepihu pozirala u haljini "Brandona Maxwella", a tom prilikom je objasnila zašto se nakon toliko godina ipak odlučila da se vrati na scenu.

- Ideja vraćanja muzici nakon toliko dugo vremena i lična promena, neko su me vreme plašile, no tada sam shvatila da sam ja jedina osoba koja može preduzeti taj korak. Sve je moralo ponovo krenuti od mene same - izjavila je pevačica koja je na ideju povratka muzici došla nakon što ju bivši suprug Rajan Adams (44) psihički slomio.

Mendi Mur

EPA/ADAM S DAVIS

Mendi Mur, Foto: EPA/ADAM S DAVIS

- Bila je to nezdrava dinamika. Živela sam za njega i nisam se osećala svojom. Često mi se činilo kao da se utapam u tom odnosu koji je bio neodrživ. Bila sam usamljena i tužna - izjavila je intervjuu za "The Rolling Stones" početkom ove godine. Pritom je otkrila kako se celo vreme osećala da se utapa, te je bila izrazito usamljena i tužna.

Za "Times" je priznala kako ju je Rajan psihički zlostavljao i manipulisao njenom karijerom, te je spoticao u saradnji sa drugim muzičarima. 

PREPORUČUJEMO I:

 

- Njegova kontrola i ponašanje spečavalo me da ostvarim neke kontakte u muzičkoj industriji - izjavila je ona. Mendi i Rajan bili su u braku sedam godina, od 2009. do 2016. godine, a ona je danas u srećnom braku s pevačem Tejlorom Goldsmitom (34), u kojem je pronašla veliku utehu.

Rajan Adamas

EPA/MICHAEL NELSON

Rajan Adamas, Foto: EPA/MICHAEL NELSON

POGLEDAJTE BONUS VIDEO 

Anabela otkrila Lunine najjezivije trenutke nakon operacije!