Coco Ti
Youtube/Printscreen
Coco Ti

Youtube/Printscreen

Coco Ti, Foto: Youtube/Printscreen

Popuarni reper Trejsi Merov poznatiji kao Ajs Ti, muž je poznate starlete srpskog porekla Koko Ti i jedna od najznačajnijih figura američke rep scene, a 16. februara proslavio je 62. rođendan.

Ajs Ti iza sebe ima burnu i tešku životnu priču, jer su mu roditelji umrli još dok je bio jako mlad pa je iz rodnog mesta morao da se preseli na ulice Kalifornije.

Kada se tek doselio na ulice Kalifornije, repera je privukao takav način života te se odmah priključio jednoj ozloglašenoj bandi.

Po završetku srednje škole odlazi u američku vojsku gde se zadržao veoma kratko, jer mu se takvo iskustvo nije uopšte svidelo. Nakon ovakvog iskustva on se ponovo vraća ulici i postaje lopov dijamanata, a kasnije počinje i da podvodi devojke.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ICEMFT (@icet) on Feb 14, 2020 at 2:11pm PST

Saobraćajna nesreća koju je potom doživeo označila je prekretnicu u njegovom životu, pa se odrekao takvog načina života i posvetio muzičkoj karijeri

Dar za muziku i repovanje otkrio je u srednjoj školi, kada je počeo da piše stihove i pevuši sa drugarima. Izdao je niz uspešnih albuma, a njegove pesme uglavnom su povezivane sa političkom situacijom u SAD-u.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ICEMFT (@icet) on Jan 5, 2020 at 12:11am PST

Ajs Ti i Koko su se upoznali 2002. godine na snimanju jednog spota za njegovu pesmu, a venčali se posle tri godine. Njih dvoje ostavrili su se kao roditelji 2015. godine kada se starleta porodila i na svet donela ćerku kojoj su dali ime Šanel.

- Prvo sam primetio njene zube, pa velike grudi, a onda se okrenula, pa mi je za oči zapala i njena velika zadnjica. Počeli smo da razgovaramo i odmah sam shvatio da je jako draga - otkrio je reper jednom prilikom.

Reper je iz prethodnih brakova i veza već imao dece, ćerku Letešu (44) koju je dobio još dok je bio u srednjoj školi i sina Trejsija (28).

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ICEMFT (@icet) on Nov 22, 2019 at 2:01pm PST