Džesika Simpson
Profimedia
Džesika Simpson

Profimedia

Džesika Simpson, Foto: Profimedia

Džesika Simpson nedavno je izazvala potpuni haos kada je pokazala svoju novu figuru! Džesiki je pošlo za rukom da nakon treće trudnoće za svega nekoliko meseci smrša čak 46 klilograma, a sada je rešila i da otkrije tajnu kako!

PROČITAJTE I:

 

Kako su joj kilogrami smetali ne samo estetski, već je imala i zdravstvenih tegoba tokom trudnoća, na posao se bacila praktično odmah posle porođaja i za šest meseci dovela figuru do savršenstva.

Džesika je angažovala trenera Harlija Pasternaka sa kojim sarađuje već 12 godina, i koji joj je i posle prve dve trundoće pomogao u transformaciji.

Džesika Simpson

Profimedia

Džesika Simpson, Foto: Profimedia

"Iako sam joj pomagao s gubitkom kilograma nakon prve dve bebe, ovog puta je ipak bilo nešto drugačije. Pogotovo jer je došla do prilično velikog broja kilograma u trudnoći. Svakako smo imali nešto više izazova", rekao je on za "People", i dodao da je suština bila u potpunoj promeni načina života, a ne samo odlasku u teretanu.

Džesika Simpson

Shutterstock

Džesika Simpson, Foto: Shutterstock

 

"Najveća razlika je što smo prednost dali svim ostalim aktivnostima i navikama. Njena transformacija zapravo je rezultat velikog napora koji je ulagala i u slobodno vreme, a ne samo dok je sa mnom trenirala u teretani nekoliko puta nedeljno. Bila je jako motivisana i pozitivna tokom celog procesa. Rekla mi je da se ne oseća kao da je u svom telu već zadnjih desetak godina. Ali ne u lošem kontekstu, jer žensko telo je ipak predodređeno da donosi novi život. Ali sada je došao fokus samo na nju i tome da se oseća fantastično i zadovoljno", objasnio je Pasternak.

Džesika Simpson

Profimedia

Džesika Simpson, Foto: Profimedia

Tokom svog režima Džesika je imala pet dnevnih zadataka, kojih planira i dalje da se pridržava - sat vremena dnevno da se aktivno kreće, sat vremena da zaboravi na bilo kakvu tehnologiju, dovoljno da spava, zdravo da se hrani i na kraju da trenira.

Prvi zadatak za nju je bio najlakši jer voli šetnje s decom. Prvih nedelju dana zadali su cilj od 6.000 koraka, a potom su ga pomerili na 12.000. Kada je reč o ishrani imala je pet obroka na dan - tri glavna obroka i dve užine, a svaki je morao da sadrži belnčevine, vlakna i masti.

Džesika Simpson

Profimedia

Džesika Simpson, Foto: Profimedia

"Važno je izbalansirati svoje potrebe i zadatke. Ne treba u potpunosti preokrenuti život i prestati s navikama koje ste nekada imali. Recimo, Džesika neće preskočiti rođendansku zabavu ili večeru u restoran zbog svog režima. Njeno telo ne sme da pati niti da oseća preveliki šok i promene", objasnio je trener.

Vežbanje u teretani praktikovala je tri puta nedeljeno po 45 minuta.

PEPORUČUJEMO I:

 

"Moja filozofija je da treba da se oslonite na život, a u teretani da radite na snazi. Dakle, većina izgubljenih kilograma nastala je zapravo zbog svega što je Džesika radila izvan teretane, dok se vežbanjem samo zategla i najsitnije detalje dovela do savršenstva", ističe Pasternak i zaključuje da rezultati ne mogu da izostanu ako se istrajno i uravnoteženo držite svih zadatih zadataka.

Džesika Simpson

Shutterstock

Džesika Simpson, Foto: Shutterstock

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

POKAZALA LUKS STAN Voditeljka “Parova” Anđela Lakićević otvorila vrata svog doma!