Silovana ćerka slavnog glumca! Dečko je zlostavljao, onda je abortirala, ali ni to nije ono najgore!

Alo.rs/R.J. | vip 2019-10-10 10:52:53 2019-10-10 10:52:53

Manekenka Klara Matilda MekGregor, ćerka čuvenog holivudskog glumca Juana MekGregora rešila je da prospe dušu na papir, pa u otvorenom pismu na Instagramu otkrila stravične detalje iz svog života.

Screenshoot Instagram

Ova lepotica je priznala da je bila silovana, da je abortirala, te da se dugo borila sa zavsinošću od droge, a da je sve to imalo užasne posledice po njeno mentalno zdravlje.

Klara je svoju ispovest započela otkrivajući da ima mentalne probleme i da je godinama to skrivala čak i od najbližih prijatelja, a da se nada da će njena iskrenost pomoći drugima sa sličnim problemima.

PROČITAJTE I:

 

"Od svoje 4. godine patim od serija depresija. Od samog detinjstva idem na terapije, i veoma sam srećnazbog svega što su psihoterapeuti učinili za mene. Radila sam mnogo na sebi i nastavljam da radim. Moja anksioznost sprečila me je u tome da živim život kakav želim. Ona je poput kaveza koji me je zarobio, i još uvek se trudim da izađem iz njega. Pila sam lekove i doktori su mi pomogli, rekli su mi da ne moram da živim na taj način i bili su pravu", započela je ona i dodala da je potom upala u zavisnost od pilula, od kojih je sada čista tačno 110 dana, prenosi "Žena".

"Toliko sam se stidela svoje zavisnosti, anksioznosti i depresije. Krivila sam sebe za zlostavljanje koje mi se desilo. Krivila sam sebe za modrice, šljive na očima, silovanja i napade muškarca. Delim ovo iskreno u nadi da će pomoći drugima da se osećaju manje usamljeno. Prošle sam se godine borila s anksioznošću, da ostanem trezna, da se nosim s depresijom, bila sam u nasilnoj vezi i doživela abortus. Bila je to teška godina", otkrila je još Klara.

PREPORUČUJEMO I:

 

Na kraju je zaključila da se sada ponovo oseća voljeno i da je zahvalna zbog toga što ej tu gde jeste.

"Hvala onima koji su mi pomogli u najmračnijim vremenima. Znate ko ste", napisala je.

Podsetimo, Klara je trenutno u nešto hladnijim odnosima sa ocem Juanom, koji je 2017. prevario njenu majku posle 22 godine braka, sa kojom ima još troje dece, i otpočeo novi život sa koleginicom Meri Elizabet Vinsted.

Ova 23-godišnjakinja poručila je javno očevoj ljubavnici da je "obično smeće", ali su se strasti u međuvremenu stišale.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Miljana neće roditi bebu?! Zola je prevario, sve je bio deo njegovog plana?!

 

 

Expand player
Pogledajte više