SAD, Hitna pomoć
Tanjug/AP
SAD, Hitna pomoć

Tanjug/AP

 Foto: Tanjug/AP

Jasmin Džekson, sestra, odnosno nećaka pokojnog pevača Majkla Džeksona, na Instagramu je podelila dramatične fotografija krvlju oblivene glave nakon što ju je nepoznata žena sedam puta ubola nožem u glavu, nazivajući je "crnčugom".

"Bože, zaštiti naše crne kraljice. Ovo su čudna vremena i potreban si nam više nego ikad", napisala je uz fotografije.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Yasmine Jackson ⚤ (@yasminejackson_) on Mar 8, 2020 at 10:23am PDT

Dvadesetpetogodišnjakinja je podelila i fotografije posle medicinske nege na kojima se vidi dugačka zašivena posekotina na njenom licu.

"Ubodena sam sedam puta ispred svoje kuće "jer sam crnčuga". Ta je žena potrčala za mnom i počela da me ubada. Rekla je da je to zato što sam crnčuga, to je sve što sam čula dok me ubadala. Ne mogu da pomeram vrat i bojim se da ostanem sama. Zvala sam upomoć dok me ubadala, ali niko mi nije pomogao. Kasnije mi je par ljudi priskočilo u pomoć i zahvalna sam im zbog toga. Molim Boga da ćete, ako imate ikakvu mržnju u srcu prema crncima, da će te je zalečiti. Nisam ovo zaslužila, niko nije. I da, još uvek sam ponosna što sam crnkinja", napisala je.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Yasmine Jackson ⚤ (@yasminejackson_) on Dec 3, 2019 at 9:35pm PST

Napad se dogodio 30. maja u Las Vegasu, policija je uhapsila 22-ogodišnju Anđelu Bonel koja je sada optužena za zločin iz mržnje i pokušaj ubistva.