Sajmon Kauel hitno prebačen u bolnicu: Zbog povrede kičme moraće na operaciju!

Nezgoda se dogodila u porodičnoj kući!

Sajmon Kauel
 Foto: screenshot

Idejni tvorec i član žirija emisije "X Faktor" Sajmon Kauel (60) hitno je prebačen u bolnicu u subotu uveče, 8. avgusta, zbog operacije, nakon nezgode koja mu se dogodila.

Sajmon je testirao električni bicikl u dvorišu svoje vile u Malibuu, a nezgoda se dogodila kada je on iznenada pao i povredio kičmu, navode strani mediji.

- Slomio je kičmu i u subotu poslepodne mu je zakazana operacija - rekao je izvor i dodao da je u tom trenutku sa Kauelom bila njegova porodica.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @simoncowell on

Sajmon je redovno koristio električni bicikl zahvaljujući kojem je prošle godine izgubio oko 27 kilograma. Zbog trenutne situacije sa korona virusom, Kauel se okrenuo vežbanju kod kuće, uz korigovanu ishranu i promenu stila života.

Sajmon je period izolacije bio sa svojom devojkom Lauren Silverman i njihovim naslednikom Erikom (6), kao i njenim sinom Adamom (14), kojeg ima sa bivšim partnerom, koji su bili u vili u trenutku nazgode.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @simoncowell on

Podsećamo, nedavno je u javnost isplivalo da Sajmon prodaje svoju kuću u Malibuu, gde se incident dogodio, koja je vredna skoro 20 miliona evra i ima šest spavaćih soba, bazen, teretanu, spa centar i bioskop, kao i veliko dvorište.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi