Život je lep
YouTube/printscreen
Život je lep

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Uloga Đosua u filmu "Život je lep" jedna je od najpotresnijih koju je ikada iznelo dete glumac. Ipak, ispostavila se kao ne tako sjajna odskočna daska za mladog glumca Đorđa Kantarinija.

Italijanski glumac Đorđo Kantarini, rođen 12. aprila 1992. godine, sa samo 5 godina je glumio u filmu "Život je lep", i tada nas je svojim talentom ostavio bez daha. Drugo veliko ostvarenje bilo mu je učešće u filmu "Gladijator" (tad je imao 8 godina), i to je otprilike to što se tiče poznatih filmova.

Đorđo Kantarini u

Profimedia

Đorđo Kantarini u "Život je lep", Foto: Profimedia

Đorđo danas ima 27 godina, igra u pozorištu i nada se velikim filmskim ulogama. Mladi glumac trenutno nije u Italiji gde je najalarmantnija situacija što se tiče opakog korona virusa, ali je u drugoj rizičnoj zoni, Njujorku, gde je zabeleženo 5200 obolelih i 29 mrtvih.

Pogledjate kako izgleda:

Podsetimo, u ostvarenju "Život je lep" iz 1997. godine Roberto Benini tumači maštovitog konobara Gvida, koji zajedno sa ženom i petogodišnjim sinom završava u koncetracionom logoru. Uprkos svim strahotama sa kojima se suočavaju, on nalazi način da ubedi sina da je u pitanju samo igra.