GLUMICA PROGOVORILA O TRAUMATIČNOM DETINJSTVU! Sa 6 godina majka ju je oblačila kao staricu i vodila na žurke, a sa 13 se navukla NA KOKAIN!

Teško detinjstvo je iza nje, a ona je danas jedna od najboljih glumica koju svet poznaje.

Dru Barimor
Dru Barimor, Foto: Screenshot

Dru Barimor (44) bila je senzacija kad se 1982. godine pojavila u E.T. - u Stivena Spielberga. 

 

Imala je samo sedam godina. Strelovit uspeh od devočice je napravio zavisnicu od alkohola i droga. S devet godina pušila je cigarete, alkohol je pila s 11, a sa svega 12 godina pušila je marihuanu, a na kokainu je bila već u 13. godini. Kad je imala samo 14 godina završila je na prvom odvikavanju. 

ZA 24 SATA DIGLA SVET NA NOGE! Kim Kardašijan navukla GNEV čitave jedne NACIJE! Nema nikakvog poštovanja!

Glumica je danas potpuno druga osoba i živi zdravim životom te se posvetila svojim ćerkama Olivi (5) i Frenki (3). Međutim, čak i danas joj je teško kada se seti detinjstva.

Dru Barimor
Dru Barimor, Foto: Profimedia

"Nemam ni jednu svoju fotografiju iz detinjstva gde sam kod kuće. Mama me stalno vodila sa sobom u grad i na zabave. Oblačila me kao 80-godišnju staricu kad sam imala šest godina. Nikad nisam bila kod kuće. Sve što sam znala je posao, osim toga, život nisam imala. Nisam imala porodicu. Radim otkad znam za sebe. Čudno je to, jer danas ništa ne bi moglo da me natera da izađem iz kuće", rekla je glumica koja se s 14 godina legalno odrekla svojih roditelja.

ZADESILA JE STRAVIČNA SUDBINA Bila je najlepša žena sveta, zaradila je BRDO NOVCA, a onda joj se život pretvorio u PAKAO!

U to vreme, pre prvog odvikavanja, radila je po ceo dan, a noći bi provodila na zabavama.

Dru Barimor
Dru Barimor, Foto: Screenshot

"Uvek sam bila buntovnica, i to se nekako moralo smiriti. Isprobavala sam sve i svašta, ali danas sam drugačija. Ponekad se probudi buntovnica u meni, ali puno je lepše biti ljubazan prema drugima", kaže Dru, koja najviše uživa u ulozi majke.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi