Robi Vilijams otkazao koncerte kada je otkrio da ima anomalije na mozgu

Alo.rs | vip 2017-12-14 21:11:16 2017-12-14 21:11:16

Pevač Robi Vilijams u septembru je otkazao nekoliko koncerata posle čega je sedam dana proveo na intezivnoj nezi jer su mu lekari otkrili anomalije na mozgu.

Printscreen

Posle koncerta u Cirihu 2. septembra, britanski pevač je shvatio da nešto nije u redu sa njim.

- Leva ruka mi se oduzela i stalno sam balavio iz usta. Glava me je bolela bez prestanka i nisam mogao da dišem - ispričao je Robi za Sun i dodao da su mu nakon nastupa u Švajcarskoj lekari rekli da može da nastavi sa turnejom. S obzirom na to da mu je ruka i dalje bila oduzeta, Vilijams je otišao na dodatne analize i doktori su pronašli nešto što je ličilo na krv u njegovom mozgu.

- Prestravio sam se i tada se više ništa nisam pitao i odmah su me poslali na intenzivnu negu - otkrio je Vilijams i dodao:

- Bio sam konfuzan i uplašen. Bio sam 24 sata dnevno pod nadzorom lekara, i tokom tih sedam dana nisam mogao da viđam svoju porodicu. Bio sam u malom krevetu prikačen na cevčice. Posle sedam dana, lekari su procenili da je Robi u dobrom stanju i on se naredna dva meseca oporavljao. Pevač je otkrio da mu je ovaj događaj pomogao da svoj život sagleda iz sasvim drugog ugla.

Iako i dalje nije poznato u kakvom je stanju poznati pevač, njegova supruga Ajda Fild kaže da se Robi odlično oseća i da mu joga i pilates pomažu u oporavku.

Expand player
Pogledajte više