Rijana
EPA/ANDREW COWIE
Rijana

EPA/ANDREW COWIE

Rijana, Foto: EPA/ANDREW COWIE

Pevačica Rijana (31) pojavila se na svečanosti "Dijamantski bal" u Njujorku, a na humanitarnu reviju koji je ona organizovala došle su i mnogobrojne poznate ličnosti.

PROČITAJTE I:

 

Najupečatljivije pojavljivanje imala je Kardi Bi (26) koja se pojavila u za nju totalno neočekivanom stajlingu, te je tako umesto provokativnog izgleda sve iznenadila elegantnom roze balskom haljinom.

Kardi je potom na Instagramu objavila fotografiju na kojoj sedi u Rijaninom krilu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Iamcardib (@iamcardib) on Sep 13, 2019 at 10:31am PDT

 

Rijana je takođe crvenim tepihom prošetala u elegantnoj dugoj crnoj haljini, a mnoge je iznenadila jednom rečenicom koju je uputila novinarima, pa fanovi još od tad na Tviteru nagađaju da je Rijana trudna.

- Ja sam Afroamerikanka. Rodila me Afroamerikanka, koju je rodila Afroamerikanka, koju je takođe rodila Afroamerikanka i ja ću roditi Afroamerikanku. Moja majka je neverovatan primer kako se treba boriti protiv prepreka u životu. Sigurna sam da je i nju njena majka naučila tako i takva ću i ja biti. Mi smo besprekorne i posebne i svet će morati da se nosi sa time - rekla je pevačica.

I ako nije potvrdila "drugo stanje", Rijana je pokrenula pravu lavinu komentara na Tviteru, a brojni pratioci zaključili su da je pevačica trudna.

PREPORUČUJEMO I:

 

"Žena je doslovno najavila da će uskoro roditi", "Ne mogu da verujem! Ova vest mi je ulepšala dan.", "RiRi će biti savršena majka" - samo su neki od komentara na ovoj društvenoj mreži. I ako nije potvrdila "drugo stanje", Rijana je pokrenula pravu lavinu komentara na Tviteru, a brojni pratioci zaključili su da je pevačica trudna.

"Žena je najavila da će uskoro roditi devojčicu", "Ne mogu da verujem! Ova vest mi je ulepšala dan.", "RiRi će biti savršena majka" - samo su neki od komentara na ovoj društvenoj mreži.

Pevačica je nedavno u razgovoru sa glumicom Sarom Polson (44) odgovorila na pitanje o ljubavnom životu i bračnim planovima sa dečkom Hasanom Džamilom (29), te tom prilikom spomenula majčinstvo.

- Više od svega na svetu želim da postanem majka - priznala je Rijana.

Rijana

EPA/JASON SZENES

Rijana, Foto: EPA/JASON SZENES

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Kaja Ostojić otkrila detalje svog braka!