Megan Foks
Shutterstock
Megan Foks

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Megan Foks (34) i Brajan Ostin Grin (46) razveli su se posle deset godina braka, a sada su krenula govorkanja da je na ovakvu odluku uticala treća osoba. Naime, glumica se već neko vreme viđa s reperom Mašin Gan Kelijem (30), piše Miror. Brajan kao da ne želi da prihvati da njegova bivša žena ima drugog, pa tvrdi da oni nisu u ljubavnoj vezi, već da ih veže prijateljstvo.

Međutim, izvor navodi da su glumica i reper zaljubljeni jedno u drugo.

- Počeli su sve više da se druže zbog svojih rasporeda i zajedničkih snimanja. Prvo su bili prijatelji, a onda se njihov odnos razvio u ljubav. Megan misli da je Mašin Gan Keli super tip i između njih se razvio romantični odnos - naveo je izvor za Miror.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by etalk (@etalkctv) on May 19, 2020 at 12:01pm PDT

Megan i zvezda serije "Beverli Hils" poslednjih nekoliko godina su imali česte krize u braku. Rastajali su se i mirili, čak su jednom i podneli zahtev za razvod, ali je tada Megan po treći put ostala u drugom stanju, pa su sebi dali još jednu šansu. Sada su ipak doneli konačnu odluku i razveli se.

Megan Foks

Printscreen/You Tube

Foto: Printscreen/You Tube

Brajan je rekao da će i dalje kao porodica zajedno provoditi praznike, a Megan je opisao kao svoju najbolju prijateljicu u poslednjih 15 godina.

- Uvek ću je voleti. I znam da će ona uvek voleti mene. Porodica koju smo zajedno izgradili je zaista posebna - rekao je glumac.