"NAJPRLJAVIJE" BORBE ZA STARATELJSTVO Ucene, pijanstava, konzumiranje narkotika i gladovanja: Svi detalji rata Anđeline i Breda!

Oboje su hteli decu.

Bred i Anđelina
Foto: Printscreen/You Tube

Iako su prošle četiri godine otkad su Anđelina Džoli i njen, sada već bivši suprug, Bred Pit prekinuli svoj brak, problemi oko starateljstva nad šestoro zajedničke dece još uvek se nastavljaju, a strani mediji u javnost izlaze sa novim detaljima "prljave" borbe za starateljstvo. Ovo su "najprljavije" metode kojima su se supružnici navodno služili u borbi za starateljstvo.

Bred Pit, Anđelina Džoli
 Foto: Youtube/printscreen

Anđelina je na sudu navodno planirala iskoristiti video u kojemu glumac pijan tetura po aerodromu, snimljen odmah nakon kobne svađe u avionu koja je, prema pisanjima stranih medija, ujedno bila i prelomna tačka da glumica odluči podneti zahtev za razvod braka. Iako video nikada nije dospeo u medije, neimenovani izvor je ispričao kako je upravo to ključni adut kojim ona planira uništiti bivšeg supruga.

Bred Pit
 Foto: Shutterstock

Da ni Bred nije ostao dužan na navodnu ucenu sa snimkom u pijanom stanju, tvrdio je tabloid "NW" nekoliko meseci kasnije kada je u javnost izašao sa pričom kako Bred poseduje snimak koji dokazuje da glumica konzumira drogu. Tada je Bredov najveći saveznik bio navodni Ađelinin bivši diler koji je bio spreman otkriti detalje glumičine navodne borbe sa zavisnošću koja bi je koštala gubitka starteljstva nad decom.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi