Megan Markl, Princ Hari
Youtube/Printscreen
Megan Markl, Princ Hari

Youtube/Printscreen

Megan Markl, Princ Hari, Foto: Youtube/Printscreen

Megan je sebe opisala kao "žrtvu" Bakingemske palate i rekla da je u jednom trenutku razmišljala "kako ne želi više da bude živa".

UZELI JOJ DOKUMENTA I KLJUČEVE

- Sećam se da smo sedeli u Rojal Albert holu. Kada bi svetla bila upaljena, morali smo da se smešimo. Čim se ugase, meni bi krenule suze. Bilo me je sramota, i naročito mi je bilo teško da to priznam Hariju jer znam koliko je gubitaka pretrpeo u životu. Ali sam znala da ako budem ćutala, uradiću to, rekla je Megan misleći na samoubistvo.

- Ja nisam imao pojma šta da radim. U palati postoji kultura patnje u tišini, ali sam želeo da joj pomognem. Bio sam prestravljen", rekao je Hari.

Megan je kazala da se osećala kao žrtva "karakternog atentata" od strane britanskih medija, ali i da je život pod konstantnim pritiskom bio veoma izolovan i usamljen.

- Uzeli su mi pasoš, vozačku dozvolu i ključeve. Rekli su mi da ću biti zaštićena. Ali su mi onda rekli da moje dete neće imati zaštitu jer neće dobiti titulu princa, rekla je ona.

Megan Markl, Princ Hari

Youtube/Printscreen

Megan Markl, Princ Hari, Foto: Youtube/Printscreen

RASISTIČKI NAPADI - KOJE ĆE BOJE BITI BEBINA KOŽA?

Probala je da zatraži pomoć i otišla u palatin sektor ljudskih resursa. Rekli su joj da ne mogu da joj pomognu jer nije zaposlena u palati.

Ekskluzivno je otkrila i da će par, koji ima sina Arčija i u međuvremenu je izgubio jednu bebu, uskoro dobiti kćerku. Ali i da je zbog boje kože svog sina slušala grozne stvari u palati.

- Govorili su da brinu da će koža moje bebe biti previše tamna. Svakodnevno sam trpela napade. Shvatila sam da su spremni da lažu da bi zaštitili sve članove porodice, osim Harija, mene i našeg sina, rekla je ona.

KRALJICA JE DIVNA, ALI PRINČEVI...

Kada su u pitanju sukobi sa članovima porodice, Hari je rekao da je njegov otac princ Čarls "prestao da mu se javlja na telefon", dok je Megan kazala da je kraljica Elizabeta II uvek bila divna prema njoj. O navodnom sukobu sa ženom princa Vilijama, Kejt Midlton, nije želela da govori previše. Pričalo se da je Megan rasplakala Kejt, ali je glumica otkrila da je zapravo bilo obrnuto.

- Nismo se svađale, jeste me rasplakala, ali se posle izvinila. Ne bi bilo fer prema njoj da kažem više od toga, rekla je ona.

Hari je kazao da svog brata, princa Vilijama, voli "najviše na svetu" ali da su trenutno na različitim životnim putevima i da je njihovom odnosu potreban prostor.

Kraljevska porodica, koja trenutno brine zbog princa Filipa (99) koji je već tri nedelje u bolnici, još uvek se nije oglasila povodom intervjua.

Pročitajte još: