Privatni život mu baš i nije sjajan kao karijera: Tom Henks je svoju prvu suprugu varao i ostavio je sa dvoje male dece!

SLab na avanture...

Tom Henks
Tom Henks, Foto: Printskrin Jutjub

Tom Henks (64) retko govori o svom prvog braku sa glumicom Samantom Lus. Popularni glumac godinu dana od razvoda od Samante, 1988. godine oženio se glumicom Ritom Vilson, a tek je sada otkrio detalje prvog braka, koji nije prošao slavno. Naime, glumac ju je varao često, a jedino su mu nedostajala deca (danas četrdesetdvogodišnji Kolin i tridesetosmogodišnja Elizabet).

Tom Henks
Tom Henks, Foto: Printscreen / Youtube

Tom nije bio srećan u braku dugom 10 godina, a kako je rekao, bio je užasan suprug i otac. Pred kraj braka je stoga počeo da donosi odluke bez puno razmišljanja, pa se tako lako upustio u avanturu sa Ritom. Svega par meseci nakon što ju je upoznao, počeo je da vara Samantu, ali to ga je previše mučilo jer u stvari nije hteo da povredi Samantu.

Ni danas se ne ponosi što je bivšu ženu ostavio sa dvoje male dece, ali nije znao drugačije. S jedne strane hteo je da udovolji sebi, a s druge strane nije hteo nikoga da povredi, što je bilo nemoguće.

Kada se razvodio od prve supuge jako se brinuo kako će ostvariti svoju sreću, ali istovremeno ga je uništavalo pitanje kako će se njegova deca iz prvog braka nositi s činjenicom da im je otac ostavio majku. Tom je i sam dete razvedenih roditelja i oduvek je uviđao koliko ga je razvod njegovih roditelja povredio.

Povezane vesti

 • Korisnik: Mima
  01/10/2020 - 09:27
  Jos jedana dobar glumac,a los covek.Cuj grizla ga savest izmedju samozivosti da udovolji sebi i patnje dece.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi