Megan Markl i Princ Hari
DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS /
Megan Markl i Princ Hari

DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS /

Megan Markl i Princ Hari, Foto: EPA/DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS /

Slavni par Megan Markl i princ Hari obradovali su sve vešću da će njihova porodica uskoro postati bogatija za jednoj člana, a sada su otkrili i da će njihov sin Arči dobiti brata, zbog čega su neizmerno srećni.

Naime, portparol kraljevskog para na svom Instagram nalogu objavio fotografije londonskog umetnika Misana Harimana, na kojima se može primetiti da je vojvotkinja u poodmakloj trudnoći. Paru bliski krugovi svedoče da su oni i dalje na oprezu i da se teško opuštaju s obzirom na prethodno iskustvo, mada su stege popustile kada su na poslednjem ultrazvuku saznali da čekaju zdravog dečaka – prenosi najnoviji “Story”.

Podsetimo, Megan je pre nekoliko meseci doživela veoma traumatično iskustvo kada je izgubila bebu, zbog čega su ona i princ Hari sada na velikom oprezu. Ona je za “Njujork tajms” pisala o tome kako sumnja u mogućnost brzog oporavka od nemilog događaja koji se odigrao, ali čini se da sada mogu malo da odahnu.

Megan Markl, princ Hari

EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Megan Markl, princ Hari, Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Bračni par je trenutno posvećen odabiru klinike gde će se Megan poroditi i doneti na svet dečaka koji će usrećiti njenu porodicu.

Odmah po saznanju da će ovaj par dobiti dete, počela su nagađanja da li će biti dečak ili devojčica, kako će se beba zvati a organizovana su čak i klađenja.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Dragan

27.02.2021 09:29

Чуј "пол". Зар то тамо није "политички некоректно". Зар не би требали сачлекати да чујемо како се беба "осећа", чему је "опредељена" - јел се "осећа" као мушко, женско, или ни једно од тога, већ "то"? Можда се не осећа ни као живо биће, можда хоће да буде киборг?