Eminem
EPA/Sebastian Silva
Eminem

EPA/Sebastian Silva

Eminem, Foto: EPA/Sebastian Silva

Maršal Brus Maters, otac slavnog američkog repera Eminema, preminuo je u 67. godini života od srčanog udara u blizini Fort Vejna u Indijani u Americi, prenose strani mediji.

Svog sina, poznatog hrepera, Maršal Brus je napustio kada je Eminem imao samo šest godina, a njih dvojica nikada nisu bili u kontaktu.

PROČITAJTE JOŠ:

Agneta

printscreen

Agneta, Foto: printscreen

Nakon što se razveo od Eminemove majke Debore, koju je oženio sa 15 godina, Maršal Brus se odselio u Kaliforniju gde je dobio još dvoje dece, Majkla i Saru. Eminem je sa svojom majkom živeo u Detroitu, gde je i započeo svoju muzičku karijeru.

Reperov otac se tokom života odao alkoholu, u više navrata je bio na odvikavanju i savetovanju u centrima za rehabilitaciju. Da nisu bili bliski, Eminem je otkrio u svojim pesmama, između ostalog u hitu "Cleanin' out my closet".

Eminem

profimedia

Eminem, Foto: profimedia

- Brus bi povremeno znao da nazove kuću u kojoj sam živeo u detinjstvu, ali pričao bi samo s članovima porodice koji su me čuvali. Nikad nije hteo da priča sa mnom - rekao je svojevremeno Eminem.

2001. godine Maršal Brus je izrazio želju da se upozna sa sinom Eminemom.

- Očajnički želim da upoznam svog sina i da mu kažem da ga volim. Ne zanima me njegov novac. Samo želim da pričam s njim. Želim da zna da sam tu za njega, ako me uopšte pušta natrag u svoj život - rekao je svojevremeno Eminenov otac. Eminem je uzvratio odgovorom preko medija.

- Moj otac? Nikad ga nisam upoznao. Nikad nisam video njegovu sliku. Nikad ništa nisam dobio od njega i mislim da se barem mogao potruditi da mi piše. Mogao je nešto - rekao je Eminem.

PREPORUČUJEMO I:

Smrt, kovčeg

Shutterstock