Lea Mišel
Profimedia
Lea Mišel

Profimedia

Foto: Profimedia

Glumica Lea Mišel (33) retko se pojavljuje u javnosti, ali je nedavno uhvaćena na benzinskoj pumpi u društvu novopečenog supruga Zendija Riča (36), a iako ona danas živi život iz bajke - uspešna je, bogata, slavna, ima divnu ljubav, pre samo nekoliko godina sve je bilo dijametralno drugačije.

PROČITAJTE JOŠ:

Podsetimo, ona u martu na intimnoj ceremoniji udala za Riča, biznismena i osnivaču modne kompanije AYR, ali pre samo sedam godina Lea je imala drugu veliku ljubav...

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

3/9/19❤️

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on Mar 10, 2019 at 12:23pm PDT

Naime, glumica, koja se proslavila u seriji "Glee", 2012. uplovila je u strasnu romansu sa kolegom Korijem Montitom, sa kojim je i pre toga bila blizak prijatelj.

"Više se i ne sećam vremena pri njega. Niko me ne poznaje bolje od njega. Prvi put u životu sam istinski srećna i mirna. Osećam se kao najsrećnija devojka na svetu", pričala je lepa brineta tada.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Look two for an impactful evening with @familyequality ? #ImpactAwards

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on Oct 6, 2019 at 11:29am PDT

No, već u julu 2013. njen život se preko noći pretvorio u dramu i agoniju kojoj se činilo da nema kraja. Kori je preminuo usled posledica konzumiranja smrtonosne kombinacije alkohola i heroina. Kanadski glumac je od tinejdžerskih dana imao problema sa narkoticima i depresijom, ali su prijatelji i porodica verovali da će ga ova crnokosa lepotica promeniti.

Lea je pre smrti u nekoliko navrata isticala da će uvek biti tu za njega, a motivisala ga je i da se prijavi na odvikavanje. No, rehabilitacija nije donela očekivane rezultate, a sve se okončalo bolnom tragedijom koja je dugo sprečavala glumicu da nastavi s normalnim životom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Only a few more days until #LMDCtour with @darrencriss starts back up in Ireland + the UK! Get tickets now, link in bio.

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on Nov 23, 2018 at 10:41am PST

Slavna 33-godišnjakinja je mesecima i godinama nakon Korijeve smrti bila potpuno van sebe i nije bila tajna da skuplja komadiće svog srca, a šest meseci nakon posle ona je svom voljenom vereniku posvetila i potresnu baladu u kojoj je pretočila sve što je osećala.

"Vratila sam se na mesto u sebi gde sam bila srećna i jaka i spremna sam da ponovo živim i vidim svet", rekla je Lea medijima pre tri godine, istakavši i da nikada neće zaboraviti Montita.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Only he can get me to smile this big! ??

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on Sep 6, 2019 at 12:45pm PDT

Veru u život i ljubav vratio joj je upravo novopečeni suprug, a čini nam se Lea zaista nikada nije bolje izgledala otkako je on uz nju. I sama je priznala da samo on može da joj izmami najširi osmeh.

BONUS VIDEO

Voditeljka Jovana Jeremić otvorila vrata stana, a onda je svekrva otkrila sve pikanterije!