muzičar
Foto: Youtube printscreen

 

Foto:Instagram printscreen

Pre tri sedmice Konard Bukanan (39) bio je zdrav i živahan i najviše je voleo da pleše sa svojom kćerkom.

Ipak, kada mu je zdravlje postalo narušeno, njegova supruga je pokušala da pronađe pomoć jer je sumnjala na koronavirus.

- Nisu ga hteli testirati. Pokušavala sam, pokušavala i pokušavala. Nisu ga hteli testirati zbog njegovih godina i jer nije imao drugih zdravstvenih problema - kazala je Nikol, njegova supruga.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Katie Couric (@katiecouric) on Mar 31, 2020 at 4:25pm PDT

 Konradovo stanje se toliko pogoršalo da ga je Nikol odvezla u bolnicu. Doktori su ga odmah preuzeli. Nikol je otišla da parkira automobil i nikada više nije videla svog supruga.

- Vratila sam se do bolnice, ali već su zaključali vrata. Nakon toga nikoga nisu pustili unutra. Nisam mu stigla reći da ga volim - ispričala je tužno Nikol.

Njegova smrt ukazuje na to koliko je naš neprijatelj, iako nevidljiv, jako opasan i niko nije bezbedan ovih dana.

- Morate shvatiti koliko je ovo ozbiljno. Mnogi misle da umiru samo stariji ili bolesni, ali to nije istina - poručila je plačući udovica i dodala:

- Strašno je kroz što je sve morao proći moj suprug. Naš se život pretvorio u užasnu noćnu moru.

 Nikol je takođe pozitivna na koronavirus, a njihova kći Skaj još uvek čeka rezultate testiranja.

- Sve smo delili. Vodio me u školu, na balet. Bio mi je sve - kazala je Skaj.

Nikol Bukenan uputila je svima molbu da ostanu kod kuće i preduzmu mere opreza kako niko drugi ne bi morao proći ono što je pretrpela njena porodica.

- Shvatite ovo ozbiljno. Ne bih htela da bilo ko drugi, bilo čija porodica ili deca, moraju proći kroz ono što smo mi prošli. Naš zdravstveni sistem nije spreman na ovo. Ostanite kod kuće - poručila je.