Kajli i Kendal Džener
Screenshoot Instagram
Kajli i Kendal Džener

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

Naime gledaoci su prošlog četvrtka imali priliku da vide novu svađu između sestara Kendal i Kajli. Ova svađa je nastavak sukoba između sestara Kortni i Kim koja se desila sredinom ove godine sto je dovelo do raskola u porodici.

Kendal Džener

Profimedia

Foto: Profimedia

Kendal okrivljuje mlađu sestru Kajli da propušta dosta porodičnih putovanja i takođe naglašava da je to jako rastužuje.Ispostavilo se da je Kajli proslavljala rođendan svog najboljeg prijatelja u Los Anđelesu.

Sve je proticalo u najboljem redu dok Kendal nije pobesnela sto je Kajli obukla ono sto je ona planirala da nosi.Svađa je nastavljena u kolima gde je Kajli rekla Kendal da joj ne pada na pamet da prolazi kroz ceo grad da bi nju odvezla kući.

Kajli Džener

Profimedia

Foto: Profimedia

Obožavaoci porodice smatraju da je raskol počeo nakon sto su se najstarije sestre posvađale oko nastavka snimanja njihovog rijalitija, pogotovo što je nakon toliko godina jedna od sestara odlučila da previše iznose svoju privatnost u javnost i da joj je rijalitija dosta.

Porodica Kardašijan je i zvanično objavila da prestaju da snimanjem rijalitija nakon 14 godina prikazivanja i 20 sezona.

Pročitajte još: