Ekaterina K.
Screenshoot Instagram
Ekaterina K.

Screenshoot Instagram

Ekaterina K., Foto: Screenshoot Instagram

Ekaterina K. (24), koja se školovala za dermatologa, ubijena je nakon što joj je neko prerezao vrat u njenom stanu u Moskvi, kažu policajci.

Imala je nekoliko ubodnih rana. Njeno telo je pronađeno "upakovano u kofer" u stanu koji je iznajmila u moskovskoj ulici Pirieva. Kaća se takmičila u Moskvi kao blogerka za lepotu, kažu izveštaji.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Njen Instagram nalog na ime Katti ima 80.000 pratilaca. Radila je u gradskoj bolnici. Njeni fanovi kažu da je imala sličnost sa britanskom glumicom i modnom ikonom Odri Hepbern.

Njeni roditelji su se zabrinuli kada je Ekaterina prestala da odgovara na njihove telefonske pozive.

Ekaterina K.

Screenshoot Instagram

Ekaterina K., Foto: Screenshoot Instagram

Zamolili su njenog stanodavca da proveri njen stan i tada su pronašli njeno golo telo u koferu. Policija ispituje njen ljubavni život, ne bi li pronašla neke tragove o ubici, navodi se u izveštajima. Poznato je da je prekinula vezu sa 32-godišnjim ljubavnikom i započela vezu sa starijim muškarcem. Ona i 52-godišnji muškarac su nameravali da odu u Holandiju.

Njen poslednji post je o putovanju na Krf, 22. jula. Njeno telo je pronađeno pet dana kasnije. Policija istražuje da li je "ljubomora" povezana sa zločinom. Do sada nije prijavljeno nikakvo hapšenje.

Pogledajte BONUS video:

TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA ZORICE MARKOVIĆ