HVALA VAM NA SVEMU! Popularni pevač mora na transplataciju!

Obelodanio informaciju na koncertu!

Stivi Vonder
Stivi Vonder, Foto: VALENTIN FLAURAUD

Američka muzička legenda Stivi Vonder mora na transplataciju bubrega. To je obelodanio sam pevač u subotu na koncertu u Londonu.

 

"Ja sam dobro, dobro sam, sve je u redu, imam donora i sve je u redu", rekao je 69-godišnji pevač publici na koncertu u sklopu muzičkog festivala British Summer Time u Hajd parku.

IZA SEBE OSTAVILA ČETVORO DECE! Poznati reper ne može da preboli smrt svoje supruge! Poslednje reči koje mu je uputila LEDE KRV U ŽILAMA!

Nakon što je završio s pesmom “Superstition” obratio se publici rekavši da želi da spreči “glasine” koje se šire o njegovom zdravlju.

"Želim da znate, došao sam da vas pozdravim i zahvalim na vašoj ljubavi" rekao je, a zatim dodao "Volim vas i Bog vas blagoslovio!"

Stivi Vonder
Stivi Vonder, Foto: MICHAEL REYNOLDS

Prema nacionalnoj zdravstvenoj službi (NHS) razlog transplatacije bubrega najčešće je zastoj rada bubrega ili hronična bubrežna bolest.

"Operacija će biti u septembru, ali pre toga ću održati još nekoliko koncerata", rekao je Vonder publici koja je glasno pratila njegov nastup, prenosi agencija Hina.

Podrška Stiviju Vonderu na koncertu u Londonu bio je njegov prijatelj Lajonel Riči.

RASPADALO JOJ SE TELO, STANJE SE NAGLO POGORŠALO! Supruga popularnog glumca preminula nakon šest godina borbe s RAKOM! (FOTO)

Stivi Vonder
Stivi Vonder, Foto: VALENTIN FLAURAUD

 

Vonder je 2017. odao počast bivšem frontmanu Komodoresa izvodeći “Easy” na svečanosti u njegovu čast u Centru Kenedi.

Riči je kasnije rekao:

"Ušao sam u posao jer sam želio da budem poput Stivija Vondera, a Stivi sada peva moju pesmu, to je nadrealno", rekao je Riči.

Vonder, koji je slep od rođenja, poznat je po klasicima poput “Superstition“, “You are the Sunshine of my Life” i “Living for the City”.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi