Tom Kruz
EPA/KIYOSHI OTA
Nikol Kidman i Tom Kruz

Profimedia

Nikol Kidman i Tom Kruz, Foto: Profimedia

Nikol Kidman neće doći na venčanje svog usvojenog sina Konora jer je njen bivši muž, Tom Kruz, protiv toga, jer je ona tokom razvoda od Toma odbacila sajentologiju!

PROČITAJTE JOŠ:

Konor (24) uskoro staje na ludi kamen, a u pripremama će mu pomagati otac. Kruz je, prema tvrdnjama izvora, zabranio sinu da pozove majku.

Konor je uvek isticao da voli svoju majku, ali je više privržen ocu. Nakon razvoda roditelja, Konor, koji je usvojen, i njegova sestra Izabela, takođe usvojena, ostali su sa Tomom, a odgajani su u skladu sa strogim sajentološkim pravilima.

Konor se preselio u rezidenciju na Floridi koja je u vlasništvu Sajentološke crkve, a njegova izabranica je takođe sledbenica sajentologije, pa je navodno je prozvana čak "sajentološkom princezom".

Podsetimo, Tom i Nikol upoznali su se početkom devedesetih godina, a njihov brak trajao je do 2001. Tom Kruz se 2006. godine oženio glumicom Kejti Holms, sa kojom ima ćerku Suri, sa kojom godinama nije u kontaktu. 

Zbog sajentologije ne viđa ćerku!

Tom Kruz je pripadnik Sajentološke crkve i slepo sledi njihova pravila. Kejti Holms i Tom su se razveli upravo zbog njegove zaluđenosti tom religijom i zato što glumica nije želela da njihova naslednica odrasta u duhu sajentologije. Zbog toga mu je crkva zabranila da viđa dete, tako da Suri godinama nije u kontaktu sa ocem.