NAKON TOLIKO GODINA POJAVILA SE NA NAŠIM EKRANIMA Popularna Kasandra otkrila šta su joj Srbi dali i zbog čega će nas ponovo posetiti (VIDEO)

Popularnost "Kasandre" ne jenjava.

Koraima Tores
Koraima Tores, Foto: instagram / lacoraima

Koraima Tores, poznatija kao Kasandra, junakinja istoimene serije, koja je zaludela Srbiju devedesetih godina, iznenadila je sve fanove kada se pojavila u domaćoj tv emisiji "ŠoK Tok" 

Kolumbijska glumica podsetila se posete našoj zemlji pre više decenija i utiska koji su na nju ostavili naši ljudi.

Spomenula je i kakva je situacija trenutno u Kolumbiji gde se ona nalazi. 

- U ovom trenutku nema ograničenja kretanja, jedino je obavezno nositi maske, nisu otvoreni ni bioskopi ni pozorišta, a zabranjena su okupljanja više od 30 ljudi, rekla je Koraima Tores.

- I nadamo se da ćemo se svi voditi računa jedni o drugima, kao i da će bolnice ostati dostupne za bilo koji tip hitnih intervencija. Videćemo kako se osećamo svi povodom ove nove normalnosti.

Napomenula je da joj je zbog pandemije korona virusa otkazana pozorišna predstava, a da sada preko zuma svake subote učestvuje u izvođenju jednog komada. Snimanje svih serija je obustavljeno, dodala je, a jedino se snimaju one koje su pri kraju. Nema ni rada na televiziji, čekaju se nove mere- istakla je. 

Na pitanje da li je u momentu prikazivanja serije "Kasandra" i njene velike popularnosti znala gde se nalazi Srbija, odgovorila je: 

- Znala sam uopšteno gde se nalazi, naravno. Pored toga, osećala sam da je udaljena sa kulturološke tačke, ali sada nakon toliko godina i toliko ljubavi koju sam dobila putem društvenih mreža, osećam da je mnogo bliiže. Više je ne doživljavam nimalo dalekom.

Koraima je Srbiju posetila sa kolegom Henrijem Sotom koji je igrao Randua.

- Bili smo tako srećni jer je bilo poput sna, mogli smo da osetimo ljubav, toliku emociju svih ljudi, čini mi se da sam bila uzbudjenija od njih. Bio je to nezaboravan trenutak", poručila je i istakla da su naše žene "lepe, a da svi ljudi zrače iznutra i da su puni emocija i poštovanja.

Nije imala priliku da upozna našu kuhinju i muziku, napomenula je da ne poznaje našu glumačku scenu, a jako bi volela da ponovo bude u našoj zemlji.

Kada je počela pandemija "Kasandra" se i tad setila naše zemlje, pogledajte OVDE

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi