Popularna glumica skinula BRUS! Izgleda savršeno, a svi smo zinuli kad smo čuli koliko ima godina! (FOTO)

Alo.rs/B.Z. | vip 2019-05-09 19:16:54 2019-05-09 19:16:54

Holivudska glumica Dženifer Aniston (50) krasi naslovnicu novog broja Harper's Bazaara. Izgleda senzacionalno, a na jednoj od fotografija pozirala je i u toplesu.

Printscreen

Zvezda TV serije "Prijatelji" i filmova "Napokon Polly" i "Majčin dan" u intervjuu je otkrila kako svoju besprekornu liniju održava boksom, a na treninge ide čak 4-5 puta nedeljno.

 

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) дана 6. Мај 2019. у 5:03 PDT

 

"Trenutno nemam vremena za izlaske jer sam fokusirana isključivo na posao. Uostalom, romansa nije nešto što se ciljano traži i forsira, ona će doći kad je najmanje očekujemo, na nama je samo da je prihvatimo", izjavila je Aniston.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) дана 6. Мај 2019. у 5:21 PDT

 

"Nisam se umorila od ljubavi. Bez obzira na loša iskustva, neću "podići zid" oko sebe samo zbog straha da bi mi neko opet mogao slomiti srce", iskrena je popularna američka glumica.

A što se tiče njenog idealnog muškarca, Dženifer kaže kako bi on definitivno trebao da bude velikodušan, da ima "zdrav" smisao za humor i snažan osećaj samopoštovanja.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Jennifer Aniston ❄️ (@jenniferanworld) дана 7. Мај 2019. у 8:45 PDT

 

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели More Culture Less Pop (@moreculturelesspop) дана 8. Мај 2019. у 12:56 PDT

 

"Osećala sam se potpuno normalno pozirajući u toplesu. Naša tela su prelepa i smatram da je njihovo slavljenje i osećaj ugodnosti, bez obzira na godine, bitan. Zbog svog tela nikad ne bi trebalo da se stidimo ili osećamo neprijatno", rekla je Dženifer.