Žive raskošno: Sandra  i Andrej Meljničenko
profimedia
Žive raskošno: Sandra  i Andrej Meljničenko

profimedia

Sandra i Andrej Meljničenko, Foto: profimedia

Pored pregršt vila, pentahusa i jahti, u luku jednog od najbogatijeg bračnog para pristigla je nova jahta. 

 

Posle meseci testiranja, jahta je uplovila u Nobiskrug brodogradilište u Nemačkoj, kako bi se isporučila novom gazdi, ruskom milijarderu Andreju Meljničenku.

 

Naziva se „Sailing Yacht A“, a dugačka je 142 metra, ima tri jarbola visoka oko 90 metara. Jahta ima osam spratova, heliodrom na jednoj od paluba, a takođe i sobu pod vodom za osmatranje podvodnog sveta. Prima oko 20 gostiju i posadu od 54 člana.

Komentari (4)

ceca

07.02.2017 19:59

ovo je bolesno izivljavanje....tolika deca umiru od gladi i bolesti....ja jednostavno ovo ne mogu da razumem...cemu...bolje da su napravili bolnice...sigurne kuce...platili operacije...kupili lekove...vakcine...hranu....vodu....

Masa

08.02.2017 03:43

@ceca - To je obican drogirani lopovski polusvet koji nema osecanja i emocije

Glas razuma

08.02.2017 17:31

@ceca - Neka svi ti siromasni zasucu rakave i zarade sebi 3 jahte ja se necu buniti . A kladim se da bi ste svi vi koji prosipate price o humanosti i bolesnoj deci , protestovali i bunili se da vam se svaki treci mesec odbije 1000 dinara od plate u humanitarne svrhe za bolesnu decu , eh kakav bi to onda skandal bio. Prestanite da serete bagro napacena ,svako sa svojim novce radi sta hoce. Vi kada zaradite ne pitate nikoga na sta cete da ga potrosite .

slavica bg

07.02.2017 20:15

Šteta što te nisu pitali za savet pre kupovine jahte. Zapitaj se bolje da li si ti dala 1 dinar za tu istu decu i bolnice. Njihove pare njihova stvar.