Opra Vinfri
instagramprintscreen
Opra Vinfri

instagramprintscreen

Opra Vinfri, Foto: instagramprintscreen

Veliki intervju Megan Markl i princa Harija „pod palicom” Opre Vinfri javnost je i te kako zaintrigirao, a pojedinci već veoma glasno traže od voditeljke da to isto učini i sa Britni Spirs.

Pristalice „Free Britney” pokreta veruju da, ako je već tako otvoreno razgovarala s vojvotkinjom i vojvodom od Saseksa, može da pronađe način da napravi jednako bombastičan intervju i sa pop princezom.

Opra se, međutim, na ove zahteve javnosti još uvek nije oglašavala.

Britni Spirs

instagramprintscreen

Britni Spirs, Foto: instagramprintscreen

Strani mediji su, inače, još dan posle ispovesti Megan i Harija postali svesni peticije koja kruži Tviterom, da sledeći gost Opre Vinfri bude Spirsova, ne bi li joj se konačno pružila prilika da se „bez filtera” obrati javnosti o svemu o čemu se trenutno priča, a tiče se nje. Broj onih koji navijaju za ovaj susret raste iz dana u dan, iako i od Britni na ovu temu nema ni traga, ni glasa.

Džastin Timberlejk

screenshot Youtube

Džastin Timberlejk, Foto: screenshot Youtube

Situacija pevačice i dalje potresa sve njene fanove, posebno otkako je „Framing Britney Spears” ugledao svetlost dana. Dokumentarac prikazuje njenu dugogodišnju borbu za promenu staratelja, a kao glavni negativci cele priče predstavljeni su njen otac Džejmi, te nekadašnji momak, pevač Džastin Timberlejk.

PROČITAJTE JOŠ: