Lei En Pinok
Printscreen/Instagram
Lei En Pinok

Printscreen/Instagram

 Foto: Printscreen/Instagram

Zvezda "LITTLE Mix star-a", Lei En Pinok, otkrila je da ju je nepoznati čovek "verbalno zlostavljao" u marketu "Waitrose".

Popularna zvezda se zahvlila osoblju u toj filijali u Berkširu što su odmah pohitali u njenu odbranu.

Lei je na svom Tviter nalogu napisala:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Leigh-Anne Pinnock (@leighannepinnock) on Dec 22, 2019 at 8:55am PST

- Dakle, juče sam bila umešana u prepirku u kojoj me je bez ikakvog razloga verbalno zlostavljao slučajni muški kupac. Ostala sam u šoku i potpuno me iznenadilo to što neko može biti tako bezobrazan prema nekome bez razloga. Uprkos tome, osoblje u marketu je pritrčalo u moju odbranu pokazujući veliku ljubaznost i brigu. Oni su pokazali da svaki zlopravni čin oslobađa milion činova dobrote i poslali su me kući sa divnim cvećem. U trenutku kada sam napustila prodavnicu bila sam u totalnom haosu, a sada samo želim da vam se zahvalim.

Inače, prošlog meseca je ova zvezda otvoreno govorila o svom zastrašujućem iskustvu sa rasističkim zlostavljanjem na pozornici.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Leigh-Anne Pinnock (@leighannepinnock) on Jun 4, 2020 at 6:45am PDT

Dvadesetosmogodišnja pevaica je napisala otvoreno pismo u kome je objasnila kroz šta je prošla otkako je počela da peva u sa bendom, pre devet godina. Bila je preplavljena emocijama kada je to podelila sa svojim fanovima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Leigh-Anne Pinnock (@leighannepinnock) on Jun 5, 2020 at 8:40am PDT

 

Pročitajte još: