Sia
Shutterstock
Sia

Printscreen

Sia, Foto: Printscreen

Australijska pevačica Sia, koja ima 43 godine priznala je da se bori sa teškom bolešću.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ona se obratila se fanovima na društvenim mrežama.

"Zdravo, patim od hroničnog bola, neurološke bolesti, Elers-Danlosovog sindroma, i samo želim da kažem svima vama koji patite od boli, fizičke ili emocionalne - volim vas, nastavite da se borite. Život je tako težak. Niste sami", napisala je Sia na društvenim mrežama.

 

Odmah potom su usledili komentari i podrška njenih najvernijih fanova.

Elers -Danlos sindrom je nasledni poremećaj sinteze kolagena, nepoznatog uzroka. Kolagena vlakna koja su defektna se proizvode, a i sam nivo proizvodnje zdravih vlakana je smanjen. Kolagen je protein koji daje čvrstinu koži i ligamentima i čini ih otpornim na istezanje. Usled ovih defekata, koža i zglobovi su preterano rastegljivi (hiperekstenzija). Koža je usled ovoga nežna, pa lakše može doći do modrica i cepanja. Takođe, ovo stanje može oslabiti krvne sudove i organe.

Postoje nekoliko tipova ovog sindroma, a Sia nije naglasila koji ona ima. 

Sia

Shutterstock

Sia, Foto: Shutterstock

Sia, koja je dosad nominovana za devet Gremi nagrada, oduvek je bila otvorena oko svojih zdravstvenih problema. Dijagnostikovana joj je Grejvs -Bazedovljeva bolest - autoimuna bolest u čijoj se osnovi nalazi specifičan poremećaj funkcije tiroidne žlezde. A imala je i probleme sa alkoholom, narkoticima i depresijom što ju je dovelo do toga da pokuša samoubistvo. Nosi periku u javnosti kako bi zaštitila svoju privatnost.

Šokantan snimak hapšenja rođaka Megan Markl! Urlao i otimao se, povređen policajac! (VIDEO 18+)

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 02.10.2019. 13:27 - 02.10.2019. 19:17 Policijski helikopter lebdeo nad njim. Tomas Dulej, Foto: Screenshot Instagram Tomas Dulej (28), nećak Megan Markl, priveden je prošlog četvrtka nakon što je navodno viđen kako hoda ulicom go, govoreći besmislice i noseći mali peškir oko struka.

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!