Ariana Grande
printscreen/YouTube
Ariana Grande

printscreen/YouTube

Foto: printscreen/YouTube

Već nekoliko meseci se priča o tome da američka pevačica Arijana Grande ima zdravstvenih problema i da je to razlog zbog kog je otkazala brojne koncerte koji su trebali da budu održani na Floridi, u maju ove godine. Pevačica se sada oglasila i objavom na svom Instagram profilu to i potvrdila. 

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, najviše problema zadaje joj bolno grlo koje joj onemogućuje da satima peva kao što bi mogla da je u potpunosti zdrava. Arijanino stanje se pripisivalo alergijskoj reakciji, ali i psihičkim problemima. Ona se bori sa PTSP-om od kojeg je obolela nakon terorističkog napada na njenom koncertu u Mančesteru 2017. godine.

Iako je uspela da odradi zakazane letnje nastupe, sad je sa fanovima podelila da jedva diše na bini, te da je bole grlo i glava.

Ariana Grande

printscreen/YouTube

Foto: printscreen/YouTube

"Još uvek sam jako bolesna. Ne osećam se dobro još od poslednjeg koncerta u Londonu u oktobru. Ne znam kako je to moguće, ali vrat i glava me neverovatno bole. Možda sam zvučala dobro, ali osećala sam jak bol i jedva sam disala tokom poslednjeg koncerta", napisala je na Instagramu.

Otkrila je da je bila kod lekara i da pokušava  da ozdravi do sledećeg nastupa jer bi joj najgore bilo da ponovo otkaže. Istakla je da ne zna šta se događa s njenim zdravljem u ovom trenutku, te da mora da otkrije.

Ariana Grande

PrintScreen

Foto: PrintScreen

Silni stresovi koje je Ariana doživela u protekle dve godine definitivno ne pomažu niti ubrzavaju oporavak pevačice. Ona je prošle godine raskinula sa verenikom Pitom Dejvidsonom.

"Ne mogu da verujem da sam ove godine provela više samačkog života nego ikad", podelila je sa fanovima koji su joj poručili da su u svemu uz nju.

NAJČITANIJE VESTI IZ SVETSKOG DŽET SETA:

Podsetimo, na pevačicinom koncertu u Mančesteru, nepoznati napadač aktivirao je improvizovanu eksplozivnu napravu ispred "Manečester arene" u toku trajanja koncerta, kada su poginule 22 osobe, a 59 je povređeno.

Još jedna tragedija, kada joj je bivši dečko, reper Mek Miler, preminuo je u 26 godini jer se predozirao, obeležila život.

Ariana Grande

printscreen/YouTube

Foto: printscreen/YouTube

 

Hali Beri je u 53. godini prava se*s bomba! Samouvereno pokazala svoje zgodno telo! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/A.B. DATUM I VREME: 12.11.2019. 16:05 Postigla cilj! Foto: printscreen/YouTube Slavna holivudska glumica Hali Beri, za razliku od ostalih svetskih dama koje svoj izgled dovode do savršenstva uz pomoć estetske hirurgije, vredno radi na svom telu, te psihičkom i fizičkom zdravlju.

 

BONUS VIDEO

Anu Sević prozvali da nema zanimanje, ona konačno otkrila istinu koju javnost nije znala!