Eros Ramacoti
Promo
Eros Ramacoti

Promo

Foto: Promo

Pre samog početka svoje svetske turneje, Eros Ramazzotti, zajedno sa portorikanskom zvezdom, predstavlja singl "Per Le Strade Una Canzone"

Singl "Per Le Strade Una Canzone", na kome su zajedno radili Eros Ramazzotti i Luis Fonsi našao se na petnaestom studijskom albumu italijanskog pevača "Vita Ce N'è“, koji je predstavljen u novembru prošle godine. Ovim albumom najavljena je i svetska turneja koja će početi 17. februara, a koncert pred beogradskom publikom biće održan 24. septembra.

U skladu sa dobrim vibracijama i latino zvukom, spot za "Per Le Strade Una Canzone“ sniman je u Majamiju, a sama numera odaje počast zajedničkom uživanju u muzici i ritmu.

"Luis je neverovatno talentovan izvođač i sjajan prijatelj. Toliko smo se zabavljali snimajući ovaj spot u Majamiju. Želeli smo da predstavimo muziku kao čovekovog pravog prijatelja", istakao je Eros Ramazzotti.

"Radili smo na pesmi koja popravlja raspoloženje i to je upravo ono što smo hteli da postignemo. Izuzetna je čast raditi sa pevačem kakav je Eros", dodao je Luis Fonsi.

Poznati italijanski muzičar i miljenik svetske publike predstavio je album "Vita Ce N’è" u standarnom i deluxe CD izdanju, dvostruki LP i, naravno, u digitalnom obliku. Album čini 15 pesama, a među gostujućim izvođačima našla su se velika imena, kao što su Luis Fonsi, Helene Fisher i Alessia Cara.