Gledis Beker Moris
Printscreen/Twitter
Gledis Beker Moris

Printscreen/Twitter

Gledis Beker Moris, Foto: Printscreen/Twitter

Iako su rasvetljeni mnogi do sada nerazjašnjeni periodi života neprevaziđenog seks simobla, čini se da je svima promaklo epohalno otkriće o izgubljenom detetu Merilin Monro.

Nagađanja vezana za ovu mogućnost su postojala i ranije, naročito nakon što je ginekolog Leon Kron dao veoma jasne indicije da je, nakon dva pobačaja krajem 50-ih godina prošlog veka, glumica ipak ponovo ostala trudna 1961. godine i rodila ćerku u junu naredne godine.

Ova priča mogla bi da dobije dramatični obrt nakon sudskog postupka koji je pokrenula 53-godišnja Gledis Beker Moris, koja je najveći deo života provela u uverenju da je dalji potomak čuvene Merilinke, odnosno da je tragično nastradala glumica rođaka njene majke Meredit Beker.

Merilin Monro

Profimedia.rs

Merilin Monro, Foto: Profimedia.rs

Ali, u martu 2014. godine, ona je na samrtnoj postelji priznala svojoj kćerci da je usvojena, te da je ona zapravo plod zabranjene veze između Merilin i tadašnjeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Džona Kenedija, piše slobodnabosna.ba.

"Rekla mi je da se Merilin plašila da će braća Kenedi ubiti nju i dete ako saznaju za trudnoću, tako da se porodila u tajnosti i ubrzo me nakon rođenja sakrila kod nje", otkrila je Bekerova tajnu svog misterioznog rođenja, koje je moralo ostati obavijeno velom misterije kako se ne bi narušio ugled prvog čoveka Amerike.

Džon Ficdžerald Kenedi

Profimedia

Džon Ficdžerald Kenedi, Foto: Profimedia

Nakon što je pronašla dokumenta da je zaista usvojena, Gledis je privela kraju postupak dokazivanja rodbinskih veza sa jednim od najintrigantnijih parova u novijoj istoriji, a ukoliko DNK test pokaže da je zaista Monro-Kenedi preko noći će postati milionerka, budući da se bogatstvo Merilin Monro procenjuje na 100 miliona dolara, dok se svake godine uveća za neverovatnih 5 miliona.

Komentari (7)

mr burns from simpsons

10.03.2017 21:21

nije zbog novca koji bar nece uzalud grickati bankari, vec mi je drago zbog merlin, ikoni moje generacije, ako je stvarno njena cerka a verujem da je umrla srecnija znajuci da je tu negde u svetu oko nje, njeno dete a i mnogo lici

Aleksandar

10.03.2017 21:23

Sta reci za junaka proslog veka?Zena sa kojom je napravio dete strahovala da ce je ubiti?Pa sta je on ubica ili predsednik

Smarac

11.03.2017 14:14

@Aleksandar - Paaaaaa... Kako da ti objasnim kad toliko ne znas :)

MA

10.03.2017 22:40

da! Zena koja je neprekidno bila u zizi javnosti, pracena u stopu od novinara a i sluzbi mogla je da bude trudna i da se porodi u tajnosti??? Uostalom DNK danas lako resava takve price.

eh

11.03.2017 08:42

Ovo je lazna vest ljudi moji--iskoriscena je fotografija zene koja je profesionalni imitator Merlinke i ima drugo ime (Suzan Grifit.) I ona definitivno nije cerka Merlin i JFK...

momazver

11.03.2017 08:56

Šta Amerika? Imamo i mi našu Merlin...istina crnka je i nešto se ugojila...i fala bogu živa...i ona i dete i pr..tata,ovaj tata...

Dunja

11.03.2017 11:06

Ako je se porodila u junu '62, znaci da bi sada ta zena trebalo da u junu napuni 55 godina, dok ova ima 53 (eventualno puni 54.).