Jelena i Said bin Drai
Instagram/jelena_j_bin_drai1

 

Jelena i Said venčali su se posle četiri godine veze, prema arapskim običajima. Danas imaju troje dece: ćerku Asju i sinove Hilala i Hamdana.

Iako se bogatstvo njenog supruga procenjuje na par milijardi dolara, rođena Žabaljka nije dopustila da je novac promeni. I dalje se bavi modom, ali kao kreatorka i u svom poslu je veoma uspešna.

 

Zanimljivo je da Jakovljevićeva u svom raskošnom domu u Dubaiju gaji kokoške kao kućne ljubimce, a nedavno su se njenom malom zoo vrtu pridružili pačići i mačke.

 

Komentari (9)

Lili

09.12.2016 12:10

Prodala je veru za veceru i sad bi mi kao trebali da joj se divimo jer je "uspesna". Jasno je kako je do takvog "uspeha" stigla. Bilo bi lepo da joj se sinovi zovu Lazar,Jovan, Nemanja,Milos...

Slavko

09.12.2016 14:00

@Lili - TREBALA JE JEDNOM DETETU DA TI SRPSKO IME DRUGOM ARAPSKO ,ILI SVOJ DECI DA JE DALA INTERNACIONALNA IMENA

Crna trojka

09.12.2016 12:28

Kazu da to nije izdaja svog roda i porodice. Kazu nije to prostitucija iz jednog komada, na krupno. E pa jeste! I to obe navedene stvari! Samo sto je ovo istina prejaka za objavljivanje. Mnogo boli ali je ipak istina,

biksna

09.12.2016 12:29

I sta nase devojke da nauce iz ovog? Da za pare ucine sve? Znate kako se to zove?

Zare

09.12.2016 15:42

@biksna - Pogrešan zaključak. Dovoljno je da naše devojke nađu dobru osobu za muža a pare, pare samo kvare. Naravno kada se neko rodi sa parama on nemože da se pokvari jer to važi samo za sirotinju. U ostalom šta će sirotinji pare kada i onako nezna šta će sa njima pa ih brže bolje proćerda. Moj prijatelj Danijel kaže da se svakoj budali može desiti da napravi velike pare ali da svaka budala ne ume da ih sačuva.

Severnetribine

09.12.2016 12:34

Pazi imena dece! A radjala srpkinja! Gde sad vi vajne zastitnice zenskih prava i sloboda!?? Gde ste da stanete uz prava majke? Mislite da ona ima tamo neka prava? Ovo je prica za decu. Devojka iz sela srela princa u belom !! Kakva demagogija!

Za nepoverovati

09.12.2016 13:34

koliko prostog,zaostalog,primitivnog,neobrazovanog,needukovanog,necivilizovanog itd.itd..naroda ima u Srbiji!

Stojan

09.12.2016 18:08

Moj tata kaže da lažu da je ovaj čika arapin jer je crnpurast kao da je srbin. Mama kaže da tata lupeta jer ako je on crnpurast ne moraju svi srbi da budu. Baba kaže da je mama bezobrazna na njenu majku. Moja drugu baba kaže da nam ne dolazi zato što se deda napio i piškio u šešir. Deda kaže da druga baba laže jer se on toga ne seća. Drugi deda kaže da je mog tatu napravio komšija deda Ismet. Baba kaže da je drugi deda izopačena baraba. Mama kaže da je baba izlapela veštica....

Zare

10.12.2016 07:35

Draga Jelena. Za dobro tvoje porodice ukini istagram i sve sto zlobnicima može omogućiti da imaju uvid u tvoju privatnost. U Srbiji se jedino ne oprašta uspeh i lična sreća. Tebi, tvom mužu i dečici želim puno uspeha i svaku ličnu sreću.