Tori Speling
Profimedia
Tori Speling

Profimedia

Tori Speling, Foto: Profimedia

Glumica Tori Speling (46) trenutno uživa u porodičnom odmoru, a najnovije fotografije čuvene Done Samer iz "Beverli Hilsa 90210" koje su se pojavile iznenadile mnoge.

PROČITAJTE I:

 

Dok je njen suprug čuvao decu, Tori je prošetala kraj bazena, a mnoge je zgrozio jedan detalj. 

Poznata glumica uslikana je u mrežastom kompletu, međutim kada ju je skinula imali smo šta da vidimo. Njene silikonske grudi izgledaju veoma jezivo, a upravo to je svima zapalo za oko. Fanovi navode da Torine grudi izgledaju neprirodno i jeftino, kao i to da su najružnije silikonske grudi na svetu.

Tori Speling

Profimedia

Tori Speling, Foto: Profimedia

Inače, Tori se znatno promenila u poslednjih nekoliko godina. Strani mediji su prenosili da je bukvalno zavisna od plastične hirurgije, iako je to glumica demantovala.

"Ono što je nekako vezano za moje ime sada jesu plastične operacije. Ja sam radila sam nos i grudi. Konstantno mi pripisuju još plastičnih operacija", rekla je Tori nedavno za američke medije. Iako je mnogi prozivaju da se unakazila brojnim intervencijama i da joj lice izgleda jezivo, čini se da ona ne mari previše za to.

Spekuliše se da je Tori prvi put pod nož otišla kada je imala samo 17 godina. Do sada je navodno radila nos, usta, jagodice, grudi i ubrizgavala botoks.

Tori Speling

Profimedia

Tori Speling, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Luna Đogani prvi put o silikonima