"IMAŠ NOVCA, ZAŠTO NE KUPIŠ KREVET?" Otkrivena tajna Majkla Džeksona! Bio je blizak prijatelj sa Fredijem Merkjurijem, spavao je na podu, a razlog je neverovatan!

Kuća u kojoj je živeo je vredela milione!

Majkl Džekson
Majkl Džekson, Foto: EPA/STR

Fredi Merkjuri i Majkl Džekson bili su vrlo bliski prijatelji tokom osamdesetih godina. Međutim pevač grupe Kvin, Fredi Merkjuri, nije mogao da razume neobične navike spavanja “pop kralja”, piše Miror.

 

Njih dvojica su često zajedno radili na pesmama u Džeksonovom studiju u Ensinu u Kaliforniji, ali je Fredi bio vrlo iznenađen Džeksonovim načinom spavanja. U razgovoru za Metro, Fredijev lični asistent Piter Friston prisetio se detalaj:

LEŽAO NA KAUČU, PORED TELA BELI PRAH! Glumac iz omiljene serije pronađen mrtav! Srbi su ga obožavali!

“Prihvatate ljude takve kakvi su. Na primer, sa Majkl Džeksonom. Fredi i ja smo išli do njegove kuće da bi snimali osam sati dnevno. To je bilo 1983. godine, a Fredi i Majkl su sarađivali na tri različita albuma u tom trenutku. Ali Majkl se nije ophodio prema meni drugačije nego prema Frediju. Majkl i ja smo igrali video igre pola sata dok je Fredi izlazio da puši.”

Fredi Merkjuri, 0306031926
Fredi Merkjuri, 0306031926, Foto: Profimedia


MISLILA DA JE SAMO POVREDILA NOGU, A ONDA JE PALA U KOMU! Smrt supruge mu je uništila život! Bio je primoran da je isključi sa aparata, a danas je potpuno zapušten i krenuo stanputicom!

Ali, Frediju Merkjuriju je bilo teško da pojmi Majklove navike spavanja. Iako su bili u njegovoj kući vrednoj milione, Džekson nije imao pravi krevet, već dušek, pa je tako spavao na podu. Fredija je to intrigiralo, pa je pitao Džeksona o tome.

MISLILA DA JE SAMO POVREDILA NOGU, A ONDA JE PALA U KOMU! Smrt supruge mu je uništila život! Bio je primoran da je isključi sa aparata, a danas je potpuno zapušten i krenuo stanputicom!

“Fredi jednostavno nije mogao da ćuti jer se nasred poda nalazio taj veliki dušek, namešten kao krevet. Fredi je rekao: ‘Ti imaš novca, zbog čega ne kupiš krevet?’ A Majkl bi odgovorio: ‘Osećam se mnogo bolje kada sam bliže Zemlji’. Fredi bi odgovorio: ‘Pa koliko si bliži ako nemaš krevet?’ Mi smo na spratu.'”

Majkl Džekson
Majkl Džekson, Foto: Profimedia, 0035718757

JEZIVA ISTINA Vitni je pre 7 godina pronađena mrtva u kadi, njenu mračnu tajnu iz mladosti sada je ispričala osoba koja je najbolje poznavala!

Piter se priseća da su i Fredi i Majkl davali sve od sebe kada su “stvarali nešto” zajedno. On se seća da se isto dešavalo s Dejvidom Bouvijem kada su snimali “Under Pressure” za Kvin.

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi