PAKLENI ŽIVOT NAJPOPULARNIJE PEVAČICE Otac joj je došao glave, maltretirao maloletnog sina, a sad je povukao još strašniji potez!

A bila je na vrhuncu karijere...

Britni Spirs
Foto: Profimedia

Britni Spirs baš nema sreće s porodicom! Pop pevačica ovih dana na mukama je zbog skandala u vezi sa s njenim ocem Džejmijem.

Nakon što je u javnosti odjeknula vest da je Džejmi navodno bio nasilan prema njenom sinu, sada on želi da se odrekne starateljstva nad ćerkom.

Spirs je, kako pišu strani mediji, rešen da zbog narušenog zdravlja privremeno odustane od starateljstva nad pevačicom, koje mu je sud dodelio pre nekoliko godina, kada je ona imala nervni slom. Džejmi se obratio sudu sa zahtevom da se oslobodi brige o ćerki bar do početka 2020. godine. On je zatražio da na njegovo mesto dođe Džodi Montgomeri, koja je već godinu dana menadžerka Britni Spirs. Džejmi smatra da je sposobna da preuzme njegovu poziciju.

ALKOHOL MU JE UNIŠTIO ŽIVOT! Najbolji holivudski frajer otkrio najmračnije detalje svog života! Svet je zanemeo zbog ovog priznanja!

Britni Spirs
Foto: Profimedia

S druge strane, Britnina majka Lin zahteva da se uključi u pregovore i konačnu odluku. I ona navodno želi da bude imenovana za staratelja svoje ćerke. Podsetimo, Džejmi se već 11 godina brine o finansijama i privatnom životu pop pevačice. Njemu je sud dodelio tu odgovornost, a on ima prava da odlučuje o svim bitnim stvarima koje se tiču Britni.

 

Poslednjih dana je na udaru javnosti zbog toga što ga je bivši zet Kevin Federlajn optužio da je njegovog i Britninog starijeg sina Šona tukao. Kevin je zajedno s advokatom predao sudu tužbu, nakon čega je dedi određena mera zabrane prilaska unuku, a vest se pojavila nekoliko dana nakon što je objavljeno da je dobio 70% starateljstva nad decom koju ima s Britni.

OTVORENIM PRIZNANJEM ŠOKIRAO SVET! Spavao je sa 5.000 žena pa zaradio HIV! Zbog bahatosti izgubio posao, a danas se živi potpuno drugačijim životom!

Na meti i pop pevačica Britni Spirs
Foto: AP Chris Pizzello

 

BONUS VIDEO:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi