Čet Henks
Profimedia
Čet Henks

Profimedia

Foto: Profimedia

Slavni glumac Tom Henks je prošao kroz pakao sa problematičnim sinom. Vrhunac se desio 2015. godine od kada se njegov sin retko pojavljuje u javnosti.

PROČITAJTE I:

Miša Barton

Screenshoot Youtube

 

Glumac Čet Henks (28), sin Toma Henksa, iza sebe ima burnu prošlost. Od 16. godine bori se sa zavisnošću od opijata, a 2015. godine na Instagramu je javno najavio da odlazi na rehabilitaciju. Između ostalog bavio se dilovanjem opijata, a na društvenoj mreži je pred odlazak na rehabilitaciju napisao sledeće:

- Pre par meseci sam prodavao i i sam koristio narkotike dok potpuno nisam zapušio nos, a to nije sve što sam koristio. Shvatio sam koliko gluposti pravim i da moram da priznam sebi i svojoj porodici šta radim od sebe - napisao je tada Čet na pomenutoj društvenoj mreži. Njegov otac Tom Henks ga je u tajnosti odveo na rehabilitaciju.

Čet Henks

Profimedia

Foto: Profimedia

Čet je kasnije govorio da mu je ćerka Mišaja, koju je dobio 2016. godine sa bivšom devojkom Tifani Majls, spasila život.

- Da nema moje ćerke, ne znam da li bih imao snage da se menjam. Iskreno, ona mi je spasila život. Da nema nje, posledice po mene bi verovatno bile strašne - rekao je Čet.

PREPORUČUJEMO:

 

Tom Henks je bio uz sina dok se borio na rehabilitaciji, a Čet je javno izrazio zahvalnost svojim roditeljima.

- Obožavam svoje roditelje i uradili su sjajan posao u mom vaspitanju. Blagosloven sam tako divnim roditeljima - rekao je Čet koji je nedavno fotografisan potpuno oporavljen.

Čet Henks

Profimedia

Foto: Profimedia