Otac Britni Spirs progovorio o starateljstvu nad ćerkom

"To je sprdnja!"

Britni Spirs
Foto: Profimedia

Nakon što su fanovi iskazali zabrinutost za život pop zvezde Britni Spirs, tvrdeći da je od 2008. godine protiv svoje volje pod starateljstvom svog oca Džejmija Sirsa i tima advokata, te da nema nikakva prava, oglasio se i otac lično.

On je pokret za oslobođenje njegove ćerke “#FreeBritney” nazvao „sprdnjom“, naglasivši da niko od njih nema pojma šta se dešava.

“Svi ti teoretičari zavere nemaju pojma”, rekao je Džejmi u jednom od retkih intervjua, objavljenom juče u “NY Postu.”

Britni Spirs
Foto: Printscreen / Youtube

“Na kalifornijskom sudu je da odluči šta je najbolje za moju ćerku. To se nikog drugog ne tiče”, nastavio je.

Džejmi se osvrnuo i na tvrdnje da se bogati na račun ćerke.

“Sudu moram da prijavim svaki nikl, svaku potrošenu paru, svake godine. Kako bih zaboga mogao da ukradem nešto”, rekao je i dodao da su stvari otišle predaleko.

“Progone ljude i prete im smrću. To je strašno. Ne želimo takve fanove. Ja volim moju ćerku. Volim svu moju decu, ali ovo je naša privatna stvar”; rekao je, dok su novinari ovog lista istakli da je Spirs „emotivan“.

Britni Spirs
Foto: Printscreen / Youtube

Kao što većina fanova zna, Britni Spirs je već 12 godina pod sudski naloženim starateljstvom, pod koje je stavljena nakon javnog nervnog sloma 2008. godine. O budućnosti starateljstva govoriće se kasnije ovog meseca – sud će 22. avgusta doneti odluku da li će se starateljstvo nastaviti.

Više vesti o svetu poznatih možete videti OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi