Vendela Lindblom
Screenshoot Instagram
Vendela Lindblom

Screenshoot Instagram

Vendela Lindblom, Foto: Screenshoot Instagram

Manekenka i odnedavno Plejboj zečica Vendela Lindblom (23), godinama se susreće sa negativnim komentarima na račun izgleda.

PROČITAJTE JOŠ:

Vendela je devojka švedskog-brazilskog porekla koja je ujedno i prva ćelava Plejboj zečica. Ona će u januaru 2019. godine krasiti naslovnu stranu čuvenog magazina za muškarce.

Kako kaže, rešila da kosu ošiša i glavu obrije jer nije želela da izgleda kao druge devojke, već je želala da se izdvaja po nečemu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by V (@vendela) on Dec 20, 2018 at 12:03pm PST

- Ja sam "ona ćelava devojka", tako me nazivaju dok hodam ulicom. Ali mene to ne dotiče - rekla je ona i dodala da često dobija komentare na račun izgleda, uglavnom negative.

"Odvratno, kakva je to žena bez kose, grudi i guze." "Premršava si da budeš uzor ženama, ne mogu da te gledam." "Na šta ličiš...", samo su neki od komentara koji se mogui pročitati ispod njenih fotografija na Insatrgamu.

Manekenka priznaje da često sluša osude zbog poteza na koji se odlučila.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by V (@vendela) on Oct 15, 2018 at 12:02pm PDT

- Ljudi me često osude pre nego što me upoznaju. Misle da sam zbog obrijane glave jako opaka i opasna. U stvarnosti sam vrlo sramežljiva. Jedan prijatelj mi je rekao: "Izgledaš jako opako, ali si u suštini kao dečje go*no - rekla je manekenka.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by V (@vendela) on May 13, 2018 at 12:14pm PDT