Očuh je silovao kada je imala 11 godina, a njenu majku davio u WC šolji!

A.K. | vip 2018-04-26 15:28:49 2018-04-26 15:28:49

Priča poznate pevačice potresla je javnost!

Screenshoot Youtube

Kanadska pevačica Šenaja Tvejn već punih 15 godina nije prisutna na sceni, zbog ozbiljnih problema sa glasnim žicama. Šenaja je "teška" oko 350 miliona dolara, a sada se sprema za veliki povratak!

Šenaja, čije je pravo ime Ajlin Redžina Edvards, pričala je o teškom detinjstvu i zlostavljanju koje je preživela. Pevačica nikada nije upoznala svog oca, a pakao je počeo kada se njena mama udala za alkoholičara.

- Oca nikada nisam upoznala, a moja majka je bila duboko depresivna. Udala se za mentalno bolesnog alkoholičara. Tukli su se toliko, da noću nisam smela da zaspim, dok ne čujem da i oni spavaju. Svakog jutra mislila sam da ću nekoga od njih zateći mrtvog u krevetu - ispričala je Šenaja.

Svojevremeno je opisala kako je njen očuh pretukao njenu majku, a zatim je davio u WC šolji.

- Tada sam uzela stolicu i udarila ga po leđima. Okrenuo se i raspalio me po ustima. Uzvratila sam - prisetila se pevačica incidenta koji se dogodio kada je imala samo 11 godina. Na pitanje da li je bilo i seksualnog zlostavljanja, Šanaja je dala odgovor koji je mnoge šokirao.

- Naravno da jeste. Oh, da. Nego šta. Ali ne želim da pričam o detaljima. Ne smeta mi da kažem da se dogodilo, jer mislim da je važno da ljudi čuju da takve stvari možeš da preživiš i da ostaneš normalan - rekla je ona, prenosi "The Sun".

 

Expand player
Pogledajte više