Oscuro Deseo
YouTube/printscreen
Oscuro Deseo

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Netfliksova nova erotska triler serija "Dark desire", postala je jedna od deset najgledanijh na ovoj striming platformi, mahom zbog toga što obiluje provokativnim scenama seksa u kojima publika, očigledno uživa.

Radnja prati profesorku Almu Solares, koja predaje pravo na fakultetu, a udata je za sudiju Leonarda, za kojeg sumnja da je vara. Alma provodi vikend zabavljajući se s prijateljicom Brendom i upusti se u s*ksualni odnos s mladim Darijem. Nakon te noći u njenom životu sve počinje da se komplikuje i mora da se suoči s teškom tragedijom, ali i počinje da sumnja u ljude koji je okružuju.

Oscuro Deseo

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Glavnu ulogu Alme igra Maite Peroni, popularna meksička glumica koja je poznata domaćoj publici po telenovelama "Oprezno s anđelom", "Rebelde" i "Moj greh". Leonarda je igrao Džordž Poza, dok fatalnog Darija glumi Alehandro Speitzer.

Dok neki ističu da serija obiluje s*ksi scenama, Maite je ispričala da je to za nju velika prilika i jedan od najboljih projekata na kojima je radila do sada. Drago joj je što je izašla iz zone komfora i napravila nešto drugačije u svojoj glumačkoj karijeri. Peroni je istaknula da joj je velika čast što je deo Netflliksa.

Oscuro Deseo

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Njen kolega Alehandro, s druge strane, priznao je da mu je bilo jako neugodno da snimi prve scene s*ksa.

- Bilo je teško, samo odraditi te scene je jako komplikovano. Nalaziš se na setu s puno ljudi, moraš biti jasan s nekim stvarima, oprezan s drugima. Maite i ja smo bili jako jasni jedno s drugim, tačno smo znali što će se dogoditi u kojem trenutku - ispričao je glumac.

Serija je u kratkom roku dostigla ogromnu popularnost, te je trenutno u top deset najgledanijih na ovoj striming platformi.