Bivša Noletova devojka, Lidija Popović poznatija kao Lejdi Li
Fejsbuk
Bivša Noletova devojka, Lidija Popović poznatija kao Lejdi Li

Fejsbuk

Bivša Noletova devojka, Lidija Popović poznatija kao Lejdi Li, Foto: Fejsbuk

Noletova devojka iz mladalačkih dana videla je snimak na kom Jelena Đoković postrojava muža, a to što joj on nije odgovorio Lidija ne smatra slabošću već pristojnošću.

Jelena je popovala Novaku u utorak tokom njegovog treninga u Monte Karlu koji je išao uživo na društvenim mrežama. Misleći da je snimanje prekinuto, Jelena je isprozivala Đokovića da je nevaspitan, a on joj nije uzvratio istom merom. 

Zato ga mnogi smatraju šonjom, ali Lidija tvrdi da to nema veze s istinom.

- Nole je za vreme naše veze uvek bio pažljiv i nasmejan, ali to je bilo kada nije imao obaveze kao što ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svetu sporta. Videla sam snimak i deluje mi da je u pitanju nešto drugo. Naravno da Nole nije papučar, on je društven i džentlmenski nastrojen dečko, takvog ga se bar ja sećam - izjavila je Lidija, koja je danas svetski poznati di-džej sa nadimkom Ledi Li.

Naša sagovornica pita se šta je uopšte Jelena tražila na Novakovom treningu.

- Kroz sopstvena putovanja naučila sam da je neminovno da se žena bavi svojom karijerom i da se totalno osamostali u tom pogledu. Smatram da partneru nije mesto na izabranikovom poslu i zato je došlo do takvog ispada. Zato savetujem mladim devojkama da prate svoje srce i da grade svoju karijeru - istakla je Lidija.

Bivša Noletova devojka, Lidija Popović poznatija kao Lejdi Li

Fejsbuk

Bivša Noletova devojka, Lidija Popović poznatija kao Lejdi Li, Foto: Fejsbuk

Popovićeva smatra i da je Đoković pogrešio u izboru supruge. Neko kao indijska glumica Dipika Padukone, sa kojom je Novak uslikan u martu prošle godine u Americi, bio bi bolji izbor, ubeđena je Ledi Li.

- Sada sam završila turneju po Indiji i na nastupu u Mumbaju upoznala sam Noletovu nesuđenu ljubav Dipiku Padukone. Ona je zaista megazvezda, ima svoju karijeru i slavu, mislim da je takva žena priličila našem Noletu. Ipak je ljubav prevladala, pa je izabrao sadašnju lepšu polovinu - napomenula je ona.

Lidija je svojevremeno rekla da su ona i Novak ostali drugari i da se ispričaju kada se sretnu negde u svetu. Zato se nada da će videti Noleta na turniru u Majamiju, koji traje od 22. marta do 2. aprila.

- Pripremam se za Muzičku konferenciju u Majamiju, imam mnogo zakazanih nastupa. Takođe, na Muzičkoj nedelji u istom gradu prvi put ću biti jedini di-džej iz Srbije. Nadam se da ću stići i na Majami open, jer je u istom periodu, da pogledam finale - otkrila je Ledi Li.

 

Komentari (16)

Deda Mraz

23.02.2017 21:23

Bolje da je Novak ovu ljuljao nego onu Jelenu zuljao

Blok 45

23.02.2017 22:59

@Deda Mraz - Vala deda, u pravu si.

Realno

25.02.2017 16:17

@Deda Mraz - Novak je sa zenom koja izgleda kao princeza i takva mu prilici a ne ove sto izgledaju kao prosti...ke takve su mnogo mnogo mnogo ispod njegovog nivoa.

*************

23.02.2017 21:27

Ova je baš zgodna,Novak nije na vreme stavio sočiva.

e ali

23.02.2017 21:48

@************* - ova Prezgodna devojka Nije imala mama veru da Joj Odredi Muza

Tosa

23.02.2017 22:03

@************* - DA ALI NIJE IMALA KAO JELENA ISKUSTVO IZ KLADIONICA I KOCKARNICA NA KOJE JE UPECALA NOVAKA

Zika

23.02.2017 21:54

Da je ovo bila Novakova devojka ,on onog iskompleksiranog nakaznog punoglavca nikad ne bi ozenio,on je ovu samo gledao

Haha

25.02.2017 16:21

@Zika - Ovo je 100% napisala ljubomorna zena, e sto vam lepotica Jelena pamet pomera.

Nikoletina

23.02.2017 22:00

Ova mu nikad nije bila devojka ,Novak osim glavate nije video ni jedno zensko,da jeste sigurno je dve sekunde nebi trpeo bez ijednog fizickog i psihickog kvaliteta

Ko

25.02.2017 16:12

@Nikoletina - Naravno da mu ova nije bila devojka, ova je dno, a Jelena je i fizicki i psihicki top zato su tolike devojke toliko ljute i ogorcene kada je vide hihi

Ratko

23.02.2017 22:16

Pustite Jelenu pa zena je trudna a sve su cudne na pocetku trudnoce bar ove nove generacije zena koje misle da kad zatrudne da su uhvatile da ne katem sta. Znam dosta njh koje su reagovale daleko gire od nje ali nisu imale muza Noleta tako da im nisu zamerali na gluposzima.

samo seks

23.02.2017 22:22

one su sve iste iz jednog kalupa, ali ovo treba samo izdrndati, srećom nije oženio dotičnu.Jelena je za ovu Majka Tereza.

Mirko

23.02.2017 23:26

@samo seks - Za razliku od Jelene ova nije skolu ucila po kockarnicama i kladionicama u Italiji

Cccccc

23.02.2017 22:55

Mac, mac, mac.

Lol

25.02.2017 16:05

On je sa Jelenom od srednje skole a kada se sa ovom "zabavljao" u zabavistu? hahah E svaka susa bi da se reklamira preko Noleta. A sto misli da bi starleta kao sto je ona bila bolja za njega tek je to smehotres, kome su starlete dobre stvarno treba da se zabrine za svoj NEukus.