Ovako je Novak oduševio Jelenu za rođendan (VIDEO)

D. I. | vip 2016-06-12 19:21:26 2016-06-12 19:21:26

Novak i Jelena Đoković u krugu porodice i prijatelja večeras slave svoje rođendane, ali i Novakovu pobedu na Rolan Garosu. Prvo su Novakovi roditelji priredili Jeleni specijalno iznenađenje, a onda je Jeleni stiglo i najlepše iznenađenje, od njenog supruga.

Promo/Jacob's Creek

Prvi reket sveta Novak Đoković napunio je 22. maja 29 godina. Međutim, proslava rođendana morala je da sačeka zbog poslovnih obaveza. Kako je njegova supruga Jelena rođena 17. juna, odlučili su da rođendane proslave zajedno tokom svoje posete Beogradu.

Par je organizovao proslavu u jednom prestoničkom restoranu, a prvi na slavlje stigli su Novakov stric Goran, a tu su i Jelenina majka, otac i deda.

Jelena Đoković je na proslavu stigla nasmejana i dobro raspoložena, poželevši svima dobro veče. Odmah nakon Jelene u restoran je stigao i nasmejani Novak.

Najpoznatiji srpski bračni par se potom uz muziku ludo provodio u restoranu. Novakovi roditelji Srđan i Dijana Đoković su na originalan način čestitali Jelenin rođendan. Oni su angaživali orkestar klasične muzike, koji je odsvirao pesmu ”Flojd”.

U jednom trenutku Nole je ustao od stola i obratio se okupljenima.

– Hvala što ste nam ulepšali ovo veče. Ljubavi, srećan rođendan - poželeo je Novak svojoj supruzi, ali se i našalio pošto je dobio nagradu od Udruženja saksofonista Srbije.

- Hteo bih da kažem i da mi imamo jedan klavir, koji koristimo kada Stefan ode da odspava. Ali zato imam saksofon i pošto sam član, sada mogu da odsviram nešto – rekao je Novak.

Nakon njega je na binu izašla slavljenica.

– Hvala mojoj porodici, Srđanu i Dijanu, oni su moja porodica. Hvala vam za sve i za to što obraćate pažnju na moje strasti – rekla je Jelena sa širokim osmehom na licu.

Trenutak slavlja Nole je postavio i na društvenim mrežama.

Nakon đuskanja i zahvalnica, Jelena je uživala u vatrometu, koji je Novak priredio svojoj supruzi kao specijalno iznenađenje.

Teniski as je rešio da poznatom pevaču stane na crtu i sam se latio mikrofona da bi svojoj izabranici otpevao pesmu od Topalka "O svemu mi pričaj ti".

Expand player
Pogledajte više