Bil Vajman
Screenshoot Youtube
Bil Vajman

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Bil Vajman (82), bivši član "Rolingstounsa", šokirao je javnost kad aje 1989. godine oženio Mendi Smit, koja je tada imala samo 18 godina, dok je Bil imao 52. U dokumentarcu posvećenom njegovom životu, Bil je otvoreno progovorio o svom braku sa Mendi.

PROČITAJTE JOŠ:

POLICIJA ISTRAŽUJE SLUČAJ! Misica pronađena MRTVA u hotelskoj sobi! (FOTO)

PREKINUTA TIŠINA Megan Markl se ipak PORODILA u tajnosti?! Hari slučajno otkrio VAŽAN DETALJ?!

SKOČILA U MORE DA SPASI PSE! Poginula jedna od najlepših žena na svetu! Muž gledao kako se utapa! (FOTO)

 

- Bila je to ljubav, čista ljubav, a ne požuda, iako su svi bili uvereni da se radilo o požudi - rekao je on na samom početku. Ipak, priznaje da je napravio grešku.

- Bio sam neverovatno glup što sam uopšte pomislio da bi to moglo da funkcioniše. Bila je premlada. I ona je želela i morala da iskusi život pre nego što se skrasi - rekao je Bil u dokumentarcu.

Inače, Mendi je upoznala basistu kada je imala samo 13 godina. Čekali su da postane punoletna kako bi se venčali, međutim njihov brak je jedva potrajao dve godine. Razveli su se 1991. godine.

Bil Vajman

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Pri kraju njihove ljubavi, kada je sve vodilo razvodu, Mendi je izjavila da je prvi put imala seks sa Bilom kada je imala svega 14 godina. Ovim priznanjem je dodatno šokirala javnost. Međutim, iako u dokumentarcu o Mendi priča na taj način, njegova autobiografija koju je izdao 1991. godine kaže drugačije.

- Mendi je bila žena sa 13 godina, svima u njenoj okolini je to bilo jasno i svi su je posmatrali i tretirali kao ženu, ne kao devojčicu - piše u knjizi. Inače, dokumentarac se nije bavio još jednom kontroverznom temom.

Bil Vajman

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Bil je pre Mendi 10 godina bio u braku sa Dajanom Kori. Razveli su se 1969. godine, a sa njom ima sina Stivena. Stiven je iste godine kada se Bil razveo od Mendi oženio Mendinu majku koja je u tom trenutku imala 46 godina. Brak se raspao posle samo dve godine.

Bil je 1993. godine stupio u brak sa glumicom Suzanom Akostom sa kojom je i danas u braku i sa kojom ima tri ćerke.