BRED I ANĐELINA U STRAŠNIM PROBLEMIMA Njihova ćerka moli oca da je spase od majke i odvede kod sebe: Anđelina pred pucanjem?!

Prvo zajedničko dete čuvenog bivšeg para, Šajlo više ne može da podnese Anđelinu.

Bred i Anđelina
Bred i Anđelina, Foto: Printscreen/You Tube

Bivši supružnici Anđelina Džoli i Bred Pit godinama se vode bitku za starateljstvom nad njihovo šestoro dece, koja je nedavno svoj nastavak dobila na sudu.

Međutim, sve to loše utiče na 19-godišnjeg Medoksa, 16-godišnjeg Paksa, 15-godišnju Zaharu, 14-godišnju Šajlo i 12-godišnje blizance Noksa i Vivijen.

Od svih njih, celu situaciju najteže podnosi Šajlo, prvo zajedničko dete čuvenog bivšeg para, koja navodno, više ne može da podnese Anđelinu.

Naime, izvor blizak ovoj slavnoj, ali i kontroverznoj porodici otkrio je kako je devojčica očajna i moli oca da je spasi od majke i uzme kod sebe.

- Njihov gadan razvod najviše je uticao na Šajlo. Oduvek je imala poseban odnos s Bredom, a sa Anđelinom nikada. Preklinje Breda da joj dozvoli da živi s njim - otkrio je izvor.

- Anđelina je zaokupljena razvodom i bitkom za starateljstvo, ali i promovisanjem svoje karijere. Zbog toga se ne bavi decom i ne pruža im utehu, pogotovo Bredovoj miljenici. Šajlo je navodno stalno na telefonu, šalje poruke Bredu preklinjući ga da je uzme kod sebe. Nije nemoguć scenario i da pobegne od kuće, samo da bi se sklonila od majke - tvrdi isti izvor.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi