Džim Keri
Profimedia
Džim Keri

Profimedia

Foto: Profimedia

Reč je o glumici Rene Zelveger s kojom se zabavljao samo godinu dana nakon što su upoznali 2000. na setu filma "Ja, ja i Irena".

Rene Zelveger

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

- Da, to je tačno, bila mi je vrlo posebna. Vrlo! Mislim da je predivna - rekao je Keri koji iza sebe ima dva propala braka, s Melisom Vomer od 1987. do 1995. s kojom ima i kćerlu Jane Erin, te s Lorin Holi od 1996. do 1997.

Glumac je takođe progovorio o vezi sa 74-godišnjom pevačicom Lindom Ronstat s kojom se zabavljao kada se tek probijao s glumom u Holivudu.

Džim Keri

Profimedia.rs

Foto: Profimedia.rs

- Cenim ljude koji su prošli kroz moj život i u njega donli nešto dobro, zato i Linda ima posebno mesto u mojoj knjizi. Nekima se naša veza činila čudnom zbog razlike u godinama, ali prema meni se ponašala s poštovanjem - objasnio je glumac.

Za njega se često govori kako nema sreće u ljubavi, što dokazuju i njegove nedavne veze. Njegova bivša devojka Katrina Vajt preminula je 2015. nakon predoziranja lekovima.

Glumac je bio utučen i nije viđao nikoga sve do početka 2019. kada se na snimanju dečje serije "Kidding" spetljao s glumicom Ginger Gonzagom. No, ni ta veza nije bila dugog veka - par je prekinuo u listopadu iste godine.

- Inače, glumac je nedavno priznao da se bori sa slavom i da nije cenio anonimnost dok ju je imao.

- Nitko ne ceni anonimnost dok ju ne izgubi. Netko bi na to rekao "pa dobio si što si tražio". Da, ali to je kao kada dete nešto traži pre nego odraste i shvati što nešto zapravo znači. Ne kažem da je to loše, ali vrlo je čudno i drži vas u kući - rekao je glumac.